Hocam baclink yüzünden ağzım yandı.Sitem organik olmayan bağlantılar yüzünden spamlandı.Kaldırmaya uğraşıyorum.Çok uzun bir süreç
Backlink'den değilde kalitesiz backlink'den desek daha doğru olur hocam. Bence onları temizledikten sonra kaliteli ve kalıcı kaynaklardan bağlantı almaya yönelin. Tabi içerik konusunda da sitenizi beslemeyi ihmal etmeyin.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.
Bu anlattıklarınız aslın da, eskiden beri aynı olan ama bazı arkadaşların " kısa yoldan köşeyi dönme " düşüncesi yüzünden saptırılan bir seo şeklidir.
Ek olarak google sadece, özgün içerik ve sosyal medyayı aktif kullanmaya yönlendirmiştir.
Teşekkürler..
Bu anlattıklarınız aslın da, eskiden beri aynı olan ama bazı arkadaşların " kısa yoldan köşeyi dönme " düşüncesi yüzünden saptırılan bir seo şeklidir.
Ek olarak google sadece, özgün içerik ve sosyal medyayı aktif kullanmaya yönlendirmiştir.
Teşekkürler..
Kesinlikle haklısınız hocam.
Bende aynı durumdayım kırkyılda bir çalışma yaptırayım hedef kelimede yükseleyim dedim sıralamadan da çıktım :)
Geçmiş olsun hocam.
AlperenMedya adlı üyeden alıntı
Hocam Güzel Bir Konuya değinmişsiniz, Bende Bir Kaç Şey Belirtmek İstiyorum Müsadenizle.Bende Sizin Gibi Backlink Ağı Olan ve Sürekli Backlink Satan Biriyim. Ancak Son 6 - 7 Aydır Backlink Satışlarını Durdurdum. Sebebi Sizin Belirttiğiniz Ön Yargılardan ve Bir Çok Kişinin yanlış Ellerden Aldığı Backlinklerle Ağızlarının yanmasıdır.
Daha Güzel Bir Yolunu Buldum, Artık Backlinklerimi Kendi Sitelerim İçin Kullanıyorum. Siz, Ben ve Bir Çok Backlink Satıcısı Backlinklerin Önemini ve değerini En İyi Bilen ve Tecrübe Edenlerdeniz O Sebeple Backlinklerin Sitelere Olan Etkisini Asla Tartışmayız.
Piyasayı Öldüren Bir Çok Konu Çıktı, "Backlinkler Zararlı", "Backlink Alacağına Seo Uzmanıyla Çalış", "Backlink Devri Bitti", "PR devri Bitti" Gibi Konuların Yanı Sıra Piyasada Çok Önemsiz ve değersiz Sitelerden Çok Ucuz Fiyata Backlinkler Satılmaya Başlandı. Buda Bu Söktörü Eritti Düşüncesindeyim.
Yorum için teşekkürler, çok iyi özetlediniz hocam. Backlink 3-5 TL 'ye satın alınacak kadar kıymetsiz bir kavram değil.