lostyazilim
tr.link

Parmağıma basketbol topu dik geldi

5 Mesajlar 13.445 Okunma
lstbozum
tr.link

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım olayda parmağıma top hızlı bir şekilde dik geldi. Önceden de böyle bir şey yaşamıştım fakat bu kadar şişmemişti. Parmağımı düz tutamıyorum ve yumruk yaptığımda o parmak kapanmıyor yarıya kadar bile zor geliyor. Çok ağrı veriyor hareket ettirmeye çalıştıkça da. Doktora gittim fakat doktor bana sadece bir krem verdi pek ilgilenen bir yer değil zaten evime yakın acil servisti. Ne yapayım sizce krem sürmeye devam mı edeyim yoksa başka bir doktora da görünmeyi mi deneyeyim. Parmağım bazı zamanlar neredeyse tamamen morarıyor buz koyuyorum aralarla biraz öyle ağrısı diniyor fakat inmiyor bir kaç yakınıma sordum morluğu kanama falan vardır damar çatlamıştır dediler pek içim rahatlamadı. Başınıza böyle bir şey geldi mi ne yapabilirim?

Morluk şuan tek bir nokta da fakat bazen parmağın yarısına kadar geliyor.

Düz tutmaya çalıştığımda böyle gözüküyor üst bölüm düz olmuyor.

wmaraci
reklam

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Aynısı işaret parmağıma oldu bir şey olmaz dedim doktora falan gitmedim 1-2 hafta şişliği gitmedi şimdi parmak yamuk kaldı :D
Bence farklı bir doktora daha git.
Geçmiş olsun.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

KaGaN adlı üyeden alıntı

Aynısı işaret parmağıma oldu bir şey olmaz dedim doktora falan gitmedim 1-2 hafta şişliği gitmedi şimdi parmak yamuk kaldı :D
Bence farklı bir doktora daha git.
Geçmiş olsun.

Aman hocam korkutmayın beni :S Ben yarın başka bir hastaneye daha gideyim o zaman ne kadar sürmesi önemli değil benim için kalıcı bir sorun olsun istemiyorum. Teşekkürler :)

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

onur194 adlı üyeden alıntı

Aman hocam korkutmayın beni :S Ben yarın başka bir hastaneye daha gideyim o zaman ne kadar sürmesi önemli değil benim için kalıcı bir sorun olsun istemiyorum. Teşekkürler :)

Olanı söyledim ben korkutmak değil amacım.
Şu an parmağımı her türlü kullanıyorum ama tek sorun yumruk yapınca o ayrı bir tarafa bakıyor diğer parmaklarla pek alakası kalmıyor. Düz tutunca sıkıntı yok.
Bir fotoğraf atayım derdim ama fotoğrafta bile belli olacak bir şey değil. Yani o parmağa top geldiği bilmeyen birisi bir terslik olduğunu anlamaz bile. Ama tabi bu bende böyle oldu. Sendeki nedir ne değildir resimlerden anlayamayız. Ayrıca o tanıdığın doğru söylemiş bir yerde morluk vs. varsa mutlaka içte bir kanama vardır. Bu kılcal damardan doku yırtılmasına kadar gidebilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

KaGaN adlı üyeden alıntı

Olanı söyledim ben korkutmak değil amacım.
Şu an parmağımı her türlü kullanıyorum ama tek sorun yumruk yapınca o ayrı bir tarafa bakıyor diğer parmaklarla pek alakası kalmıyor. Düz tutunca sıkıntı yok.
Bir fotoğraf atayım derdim ama fotoğrafta bile belli olacak bir şey değil. Yani o parmağa top geldiği bilmeyen birisi bir terslik olduğunu anlamaz bile. Ama tabi bu bende böyle oldu. Sendeki nedir ne değildir resimlerden anlayamayız. Ayrıca o tanıdığın doğru söylemiş bir yerde morluk vs. varsa mutlaka içte bir kanama vardır. Bu kılcal damardan doku yırtılmasına kadar gidebilir.

Anladım hocam ben en iyisi yarın güvendiğim bir hastaneye gideyim riske atmayayım ciddi yerlere gidebilir teşekkürler bilgi için

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al