SeoNet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo, B.işlem
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 kahve içim geldim anca açılmış blog şık durmuş. Açılıp açılmayacağı konusunda Cesaret edip forma bakamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Aslında yavaşlık isimtescil de olan bir sorun ama sizin ki bir hayli geç açılıyor bu durumun sıralamalarınızı ve Alexa değerinizi etkileyeceğini hatırlatırken ben bunları yazarken sitenizin hala açılmadığını belirteyim...
Lawyer
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Tema görünümü, kullanımı çok güzel ancak optimize olarak site baya kötü çok geç açılıyor optimize vs. çok düşük durumda bu sizi google tarafından etkileyebilir. Site Çok kategorili olduğu için sosyal medyada daha fazla yüklenmen daha iyi olacak bu tür sitelerde tek kelimeye odaklanmak yerine 10-20 anahtar kelimeye yoğunlaşmak gerekiyor gerçek bir hit almanız için.
Sana önerilerim;
- Hemen Optimize Yap
- Mobil kullamı güzel onu elleme
- Sosyal medya' ya yoğunlaş
- Bilinmiş Teknoloji konular yerine yeni makaleler üret bunu yaptıktan sonra hitin %100 yükselecektir. Ben mesela her siteye girdiğimde en başta hürriyet, mynet giriyor hemen ardından diğer siteler giriyor böylelikle 1 haber 3 günde bütün web sitelerinde oluyor adamlar diğer siteleri takip etmek yerine kaynağından takip ediyorlar %70 olarak
Optimize konusunda, Seo konusunda sormak istediğin soru vs varsa bana ulaşabilirsin.
NovaMan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam birde zehirsiz kayıt oldugundan beri sizdemi ? Eğer sizdeyse bu domaine forum scripti kurmustunuz onu verme durumunuz varmı acaba