lostyazilim
tr.link

Blog sitem hakkında görüşleriniz nelerdir

4 Mesajlar 822 Okunma
lstbozum
tr.link

Dusunceliblog Dusunceliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 - 15 gün önce dusunceliblog.com adlı blog sitemi kurdum. Sitemi inceleyip, eksik bıraktığım, yanlış yaptığım konularda beni uyarmanızı veya öneriniz varsa söylemenizi rica ediyorum.

wmaraci
reklam

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Öncelikle hoşgeldin aramıza yeni katılmışsın sanırım. Girdiğimde gözüme çarpan ilk şey türkçe karakter hatası oldu bunu düzeltirsen daha güzel olur. Ayrıca sade bir tasarım olmuş hoşuma gitti fakat arkaplanı değiştir düz bir renk yap daha güzel olur diye düşünüyorum ( koyu renklere yönelme soft iyidir ) Henüz bir logo yok oraya güzel bir logo yaparsan veya yaptırırsan iyi olur. Sidebar'da ise klasik bileşenler dışında birşeyler kullanmalısın. Mesela blogun hakkında bir intro yapıp bunu sidebar'da paylaşabilir, önemli bir konuda makale yazdıysan bunu resimli bir şekilde sidebar'da paylaşabilirsin. Sosyal medya hesaplarını da oraya eklersen daha güzel olur ( sosyal medya widget'ları da kullanabilirsin.)

Teamtofas.com

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
bence fazla beyaz, arka plan biraz koyulaşşa iyi olur, tasarım güzel.

Dusunceliblog Dusunceliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Öncelikle hoşgeldin aramıza yeni katılmışsın sanırım. Girdiğimde gözüme çarpan ilk şey türkçe karakter hatası oldu bunu düzeltirsen daha güzel olur. Ayrıca sade bir tasarım olmuş hoşuma gitti fakat arkaplanı değiştir düz bir renk yap daha güzel olur diye düşünüyorum ( koyu renklere yönelme soft iyidir ) Henüz bir logo yok oraya güzel bir logo yaparsan veya yaptırırsan iyi olur. Sidebar'da ise klasik bileşenler dışında birşeyler kullanmalısın. Mesela blogun hakkında bir intro yapıp bunu sidebar'da paylaşabilir, önemli bir konuda makale yazdıysan bunu resimli bir şekilde sidebar'da paylaşabilirsin. Sosyal medya hesaplarını da oraya eklersen daha güzel olur ( sosyal medya widget'ları da kullanabilirsin.)

Türkçe karakter sorununu nasıl düzeltebilirim?
Düz bir renk yapmak açıkçası pek hoş bakmadığım birşey arka tema hoş duruyor şimdilik :) tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

yakupqqq adlı üyeden alıntı

bence fazla beyaz, arka plan biraz koyulaşşa iyi olur, tasarım güzel.

koyu renk insanları soğutur gibime geliyor.. beyaz daha ferah ve iç açıcı değil midir?

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al