-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba inforesim oyun scripti ile hilelioyunlar.net oyun sitesini açtım ancak oyun ekran boyutu sabit 720 e 506 mı ne ben bunu oyunlara göre otomatik değişsin istiyorum çünkü kimi oyunlar küçükük kimi oyunlar da sığmıyor kendim oyunoyna.php de ki width height değerlerini değiştirdim fakat olmadı önerileriniz için teşekkür ederim
Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
soruna bakayım derken sitendeki tank oyununa ne dalmışım yaaa :)))))
1 kişi bu mesajı beğendi.
KeremEr
keremer.com.tr
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çözüm olacağını sanmıyorum ama o dediğiniz bölgede ki height ve width yerini silip aşağıdakini ekleyin birde
max-width:100%; max-height:auto;
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Editörün seçtiği bölümündeki oyunların hepsinî eklerken B'nde öle oldum :)) ama o oyun da tam ekran olmadı farketdiysen ;)
Ek Olarak:
Kerem Er adlı üyeden alıntı
çözüm olacağını sanmıyorum ama o dediğiniz bölgede ki height ve width yerini silip aşağıdakini ekleyin birde
max-width:100%; max-height:auto;
Hocam aynen olmuyor anlamadım sebebinî hatta tam ekran özelliği var onu yapıyorum width 920 e çıkıyor ancak 800 lük oyun yine sığmıyor anlamadım
Ek Olarak:
Her zman bekleriz hocam :)
Ek Olarak: Arkadaşlar iframe kodunda width height özelliklerinde 800 e 600 yaptım sadece
http://www.hilelioyunlar.net/hilesi/snowboard-krali-hileli bu oyunda geçerli oldu diğerlerinde olmuyor anlamadım. yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim
Ek Olarak: Arkadaşlar merhaba tekrarda oyun eklerken kullandığım iframe kodunda width ve height özelliklerini 800 e 600 yazmıştım 1 gün sonra
http://www.hilelioyunlar.net/hilesi/snowboard-krali-hileli sadece bu oyunumda geçerli oldu diğerlerinde olmuyor bu da pek şık durmadı gibi :) yardım edebilecek yok mu
Ek Olarak: konu güncel
Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun