Merhaba arkadaşlar, son dönemlerde dikkatimi çeken bir olay Adsense'nin tüm yayıncı başvuruları hakkındaki kararı aynı anda verdiği. Şöyle ki işim nedeni ile hafta içi değişik günlerde bir çok adsense başvurusu gerçekleştiriyorum. Bazısı pazartesi bazısı salı farklı günlerde yani ama onaylar genelde aynı anda geliyor yada bazısı onay almışken diğerleri red cevabı almış olabiliyor.Gelen maillerdeki saatlere baktığımda da arada max. 5-15 dk arası fark oluyor.

Şunu anlatmak istiyorum birisi geliyor ve buraya 2 günde onay aldım diye konu açıyor birilerinin dikkatini çekiyor. Bunun nedeni açık izlenimlerime göre google onayları Pazartesi ve Cuma günleri veriyor. Eğer ki başvurunuzu bu günlerden en az 2 gün önce başvuru yapmışsanız ve ilk onayı almışsanız muhtemelen 2 gün sonra hesabınız hakkında net karar verilecek ya onaylanacak yada reddedilecektir. Ama diyelim pazar günü yaptınız başvurunuzu, cuma gününe kadar onay beklemek zorundasınız.

Bu benim izlenimlerim ve googleda işlerin bu şekilde işlediğini gözlemledim sizlerde başvurularınızı buna uygun şekilde yaparsanız beklemek zorunda kalmaz ve direk sonuca ulaşırsınız.

Bol kazançlar...
İyi Forumlar.