Başlıktan da anlaşılacağı gibi, tamamen seo uyumlu makaleleri bedava yazacağım. Bunun iki amacı var. Birinci amacı paraya ihtiyacım olduğu için bedava yazıyorum. İkincisi yazmayı seviyorum. Makale yazarlığında yeni değilim, ama evet internette makale yazarlığında yeniyim. Bu yüzden henüz kendimi ispat edebileceğim bir referansım yok. Dilerseniz bana referans olabilirsiniz. Bana verdiğiniz konu üzerinden size makale yazarım, beğenirseniz sitenizde paylaşır ve bu konunun altına güzel bir referans mesajı yazarsınız, ya da siler atarsınız. Herhangi bir kaybınız yok. Bunun bana faydası ne olacak? Hakkımda yapılan her olumlu geri bildirim, benim için tamamen karşılıksız yapılmış, yüzde yüz özgün makalelerimin olduğunu ispatlamamı sağlayacak. Amacım bu kadar açık ve net. Şimdi, eğer bedava makale yazdıracak olan ilk ve son 62 kişi arasında olmak istiyorsanız bana ulaşın.
Yazacağım konular:
Edebiyat, eğitim, beden dili, kitap tanıtımları, kitap eleştirileri, yaratıcı yazarlık, hikaye yazma teknikleri, roman yazma teknikleri, yazarlık alışltırmaları, osmanlı devleti, kurtuluş savaşı, eğitim bilimleri