Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Yandex kazancından fedakarlık edip pozitif ayrımcılık yapmadığı sürece Google'ı geçemez.
İnsanlar bir web siteye bağlanırlar çünkü ihtiyaçlarını o site gideriyordur. Şimdi Google bana yüzlerce ziyaretçi gönderiyor, Yandex göndermezken, ben neden Yandex kullanayım diyebilir insanlar. Aradıkları şeylere dair bir çok gerçek cevabı Google'da hızlı bir şekilde bulanlar, Yandex'e zamanla alıştıktan sonra kullanmaya başlayacaklardır.
Pozitif ayrımcılıktan kasıt Mobil Yandex servisi ücretsiz olarak Türkiye'de telefonlarda olursa çoğu insan bunu kullanır.
Web sitelere daha çok önem verirse, Webmasters hizmetlerinden tutunda mail sistemine kadar bir çok kişi Yandex'i kullanır diye düşünüyorum.
Her şey zaman işi, ama doğru söze ne denir. @Sinan
Zaman Google zamanı.. :cool:
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Tasarımı
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üstadlar adwords te bir sorun yaşasanız 1 ila 3 arasında cevap bazı durumlarda 10 gün ayrıca telefonla arayacağınız muhatap yok kaale almıyor türkiyeyi googgul oğlu googgul ;))
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google'ın tahttan kolay kolay ineceğini düşünmüyorum çünkü biliyorsunuz ki interneti kullanan bireylerin ortalaması 10-18 yaş kesimi. Çevremdeki 10-18 yaş kesimindeki kişilere ne zaman Yandex'i bilip, bilmediklerini sorduysam da pek olumlu yanıt alamadım.
Yani anlayacağınız, bu işe webmaster gözüyle bakmaktan çok webmaster gözüyle bakmamak gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yandexin Googleyi gececegini düşünmüyorum ama rekabet ortamı yaratırsa mükemmel olur. Avrupadaki diğer reklam şirketlerinin de grmesi lazım piyasaya. Bir firma ismini vermeyeyim 1K tekil gösterime Türkiyeye 0.18 dolar ABD hitine ise 3.46 dolar veriyor. Fark bu kadar büyük. Bu sektör gelişmedikçe para kazanma ihtimalimiz yok
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bmw'nin motorunu bilen bildiğine göre nedir bu fiat'a binme merakı?
2 kişi bu mesajı beğendi.