Arkadaşlar kimse kusura bakmasın, ama biz Atatürk üzerinden onlarca kez kandırıldık beni siyasi bir kişilik olarak algılamayın ben gördüklerimi yaziyorum şuan ,

# Bize zamanında ögrettiler ki Atatürk samsun'a cıktıgı zaman bandırma gemisinin pusulası bozulmuş kıyıdan gitti ve düşman görmedi samsun'a cıktı. Şimdi bu külliyen yalan birşey. İngiliz veya fransız hangisi bilmiyorum Atatürk'ün samsun'a gitmesi için izin aldıgına dair bir belge'yi sundular bu onaylı bi belge ve resmileşti şimdi ben 2000'de ögrendigim bu olayın yalan oldugunu 2012'de ögrendim. ! :(

Daha cook şey var buna eminim şuan aklıma gelmeyen okadar şey var ki biraz geçmişimize baksak görebilsek daha neler cıkacaktır ama şu bir gerçektir ki Atatürk iyisi ile kötüsü ile bize T.C devletini kurmuş ve gelecek nesillere emanet etmiştir ama ne yazikki Atamız'dan sonrakiler olmayan şeyleri anlatarak insanların Atatürk'e tapmasını istemişti bu gerçeği hiçbirşey değiştiremez. Şunuda unutmayalim ki biz Müslüman bir toplumuz Allah'tan başka inançımız yoktur lakin Atamız'dan sonra gelenler bu gerçeği değiştirmek istemişti ... Namaz kılınmasını bile yasaklanması için millet meclisine önerge sunanlar içindir bu lafım.

Selametle.