lostyazilim
tr.link

Film Sitesi Hakkında Bilgi

19 Mesajlar 2.750 Okunma
lstbozum
tr.link

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Anpa adlı üyeden alıntı

Kullanıyorum hocam bot

hocam ömden bi link atabilirmisiniz bende indirip kullanayım :)

wmaraci
reklam

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)
film sektöru herzaman tutar abi tutmaz değil sadece devam etmen ve temiz çalışmman önemli. ayrıca bot ile ekleme sorun olmaz zaten hite ulaştıkdan sonra sen iştaha gelip kendi videolarin atiyorsun :)
msdselim

kişi bu mesajı beğendi.

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

WANTED adlı üyeden alıntı

film sektöru herzaman tutar abi tutmaz değil sadece devam etmen ve temiz çalışmman önemli. ayrıca bot ile ekleme sorun olmaz zaten hite ulaştıkdan sonra sen iştaha gelip kendi videolarin atiyorsun :)

inşallah tutunuruz :)

YumurcaK YumurcaK Murat-fan.blogspot.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
başkalarının upload ettiği filmleri kendi sitende yayınlamak bence çok saçma. film botu falan diyorsunuz ya bence internet aleminin en gereksiz şeylerinden birisi. her taraf çöplük oldu zaten. film sitesi açmak ve yürütmek çok zor bir iştir. eğer gerçek bir film sitesi oluşturmak istiyorsan. filmleri takip etmen ve indirmen lazım. programlar sayesinde filmlerin başına kendi web sitenin adını yazman lazım( bu film www.siteadı.com tarafından upload edimiştir gibi) alıntı olsa dahi kimin upload ettiğini bilmeleri için. daha sonra bir film için yani tek bir konu için 3-4 saat beklemek lazım. uplod ettikten sonra paralı olarak almış olduğun video player koduna filmi girmen lazım. tabii bu filmlerin kalitesini unutmamak lazım. en aşağı 720 p en iyi 1080p olarak girmen gerekli. Elinde olan botlar gibi hergün 50 film giremezsin taş çatlasa 5 film girersin ama orjinal olur ve bir kere giren bir daha girer. örneğin: www.sinemapol.org diye bir web sitesi keşfettim 6 ay önce ve bilgisayarı açar açmaz facebook'tan önce direk bu siteye girer yeni eklenen bir filmi kesin izlerim. sende bu izi bırakman lazım kardeşim. gerçekler acıdır. film sitesi açmak istiyorsan bırak botu falan ama eğer ben uğraşamam diyorsan hiç kirletme o siteyi ve kendine kişisel bir web sitesi aç filmlerin tanıtımını, fragmanını, vizyondakileri falan yayınla

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

YumurcaK adlı üyeden alıntı

başkalarının upload ettiği filmleri kendi sitende yayınlamak bence çok saçma. film botu falan diyorsunuz ya bence internet aleminin en gereksiz şeylerinden birisi. her taraf çöplük oldu zaten. film sitesi açmak ve yürütmek çok zor bir iştir. eğer gerçek bir film sitesi oluşturmak istiyorsan. filmleri takip etmen ve indirmen lazım. programlar sayesinde filmlerin başına kendi web sitenin adını yazman lazım( bu film www.siteadı.com tarafından upload edimiştir gibi) alıntı olsa dahi kimin upload ettiğini bilmeleri için. daha sonra bir film için yani tek bir konu için 3-4 saat beklemek lazım. uplod ettikten sonra paralı olarak almış olduğun video player koduna filmi girmen lazım. tabii bu filmlerin kalitesini unutmamak lazım. en aşağı 720 p en iyi 1080p olarak girmen gerekli. Elinde olan botlar gibi hergün 50 film giremezsin taş çatlasa 5 film girersin ama orjinal olur ve bir kere giren bir daha girer. örneğin: www.sinemapol.org diye bir web sitesi keşfettim 6 ay önce ve bilgisayarı açar açmaz facebook'tan önce direk bu siteye girer yeni eklenen bir filmi kesin izlerim. sende bu izi bırakman lazım kardeşim. gerçekler acıdır. film sitesi açmak istiyorsan bırak botu falan ama eğer ben uğraşamam diyorsan hiç kirletme o siteyi ve kendine kişisel bir web sitesi aç filmlerin tanıtımını, fragmanını, vizyondakileri falan yayınla

haklısınız hocam ama şimdilik dedim botla bi gitsin şimdilik hep pc başında oturma şansım yok amacım şimdiden açıp siteyi geleceğe hazırlamak ilerde de dediğiniz şekilde kendim upload ederek bu işi büyütürüm şeklinde düşünüyorum fikriniz için teşekkürler

paypalbozan paypalbozan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 5 / 10
  • Ticaret 63, (%98)
botla bile eklesen birebir aynı kopya içerik olmuş oluyor. başlığı değiştirmeniz lazım

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

paypalbozan adlı üyeden alıntı

botla bile eklesen birebir aynı kopya içerik olmuş oluyor. başlığı değiştirmeniz lazım

Şuan Geçmiş filmleri atıyorum yenilerde başlıkları bazı kelimeleri değiştirerk gireceğim
hdfilmx

kişi bu mesajı beğendi.

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
yardımcı olabilirim film sitesi benimde aklımdan geçiyor ama nası işlediğini bilmiyorum onun için girmek istemedim :D
msdselim

kişi bu mesajı beğendi.

hdfilmx hdfilmx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)

YumurcaK adlı üyeden alıntı

herşey güzel hoşta film upload etmek sunucuda barındırmak v.s ciddi sıkıntılar açabilir.

Ek Olarak:

msdselim adlı üyeden alıntı

Şuan Geçmiş filmleri atıyorum yenilerde başlıkları bazı kelimeleri değiştirerk gireceğim

Benimde ilk başlarda dediğim gibi bot bence kullanmamalısın. fazla vaktin olmayabilir ama benim bir film eklemem 3-5 dakika arası günde 5 film yeter. ve eski filmleri bırak şu anda direk vizyon filmlere çalış en son eski baba filmlere devam edersin. Ayrıca fragmanlarda iş yapar. 2-3 ay sonra vizyonda olacak filmleri erkenden koyarsan işin kolaylaşır.

hdfilmx.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al