YumurcaK adlı üyeden alıntı

başkalarının upload ettiği filmleri kendi sitende yayınlamak bence çok saçma. film botu falan diyorsunuz ya bence internet aleminin en gereksiz şeylerinden birisi. her taraf çöplük oldu zaten. film sitesi açmak ve yürütmek çok zor bir iştir. eğer gerçek bir film sitesi oluşturmak istiyorsan. filmleri takip etmen ve indirmen lazım. programlar sayesinde filmlerin başına kendi web sitenin adını yazman lazım( bu film www.siteadı.com tarafından upload edimiştir gibi) alıntı olsa dahi kimin upload ettiğini bilmeleri için. daha sonra bir film için yani tek bir konu için 3-4 saat beklemek lazım. uplod ettikten sonra paralı olarak almış olduğun video player koduna filmi girmen lazım. tabii bu filmlerin kalitesini unutmamak lazım. en aşağı 720 p en iyi 1080p olarak girmen gerekli. Elinde olan botlar gibi hergün 50 film giremezsin taş çatlasa 5 film girersin ama orjinal olur ve bir kere giren bir daha girer. örneğin: www.sinemapol.org diye bir web sitesi keşfettim 6 ay önce ve bilgisayarı açar açmaz facebook'tan önce direk bu siteye girer yeni eklenen bir filmi kesin izlerim. sende bu izi bırakman lazım kardeşim. gerçekler acıdır. film sitesi açmak istiyorsan bırak botu falan ama eğer ben uğraşamam diyorsan hiç kirletme o siteyi ve kendine kişisel bir web sitesi aç filmlerin tanıtımını, fragmanını, vizyondakileri falan yayınla

haklısınız hocam ama şimdilik dedim botla bi gitsin şimdilik hep pc başında oturma şansım yok amacım şimdiden açıp siteyi geleceğe hazırlamak ilerde de dediğiniz şekilde kendim upload ederek bu işi büyütürüm şeklinde düşünüyorum fikriniz için teşekkürler