www.yabancidiziizle1.org ben sitemi google,alexa ya yahoya felan kayit ettirmedim ..ettirmekte istemiyorum günlük siteme tekil 420-450 yakin insan geliyor...twiter facebook pintereste sosyal medyada yayinlamiyorum birsey...
alexa degeri google indexi felan cokmu önemli yani olmasa ne olur ...google beni indexlese ne olur indexlemese ne ben reklamsiz sorunsuz dizileri internette büyük sitelerle birlikte ayni saat icinde veriyorum zaten ...indiriyorum baska siteden direkt upload ediyorum yeni cikan diziler 1 saat icinde bendede oluyor zaten ...tanitim yazisi da vermedim ...seo olayida yaptirmadim zaten yaptirmakta istemiyorum... bir avantaji yok bence google yahoo yandex hepsi kendi kazanma pesinde ben googlenin yandexin hamalligini alexa nin hamalligini yapmak istemiyorum 400 kisi bana yeterde artar bile zaten reklam derdim para kazanma derdim maddi kaygim yok...googlede 1 sirada olma derdim yok..alexsada ülke siralamasinda 10 olsam ne olcak olmasam ne olcak alexxa kayit 1 ay 9 euro biz milletin hamalligini yapiyoruz...niye yani artik türkler olarak buna öncü olup kendi arama motorumuzu kurup kendi sosyal sitemizi kurup türklerin yükselmesini saglayalim neden bu google bagimlilik...google en son sitemi bilmem 1 ay önce indexlemis aman derdimdeydi napyiim gelmesin mahsus indexlemiyorki para harciyim iyice kazansinlar ..böyle insanlari korkutma politakasiyla gelioyrlar...
google botlarini nasil engellicez hic gelmesin...alexxada sitem gözüksün istemiyorum alexxa beni otomatik kayit ediyor...yandexide istemiyorum bunlari engellemenin bir yolu varmi