Sanıyorum yoğun olarak kullandığınız anahtar kelimeler Torrent Oyun indir ve Oyun İndir. Yapmanız gereken sayfaları teker, teker elden geçirmek. Google Webmaster'dan ve bu sayfadan yoğun kullanılan kelimeleri bir yere kopyalayın. Düzenleme işleminde bunlara ihtiyacınız olacak.
Ben sitenizde indir kelimesinin yoğun olarak kullanıldığını görüyorum. Şimdi yapmanız gereken diğer alttaki yoğun kelimelerden birisini üst sıraya çıkarmak olmalı. Örneğin torrent kelimesini seçebilirsiniz.
Ayrıca ben bilmiyorum ancak Wordpress için alternatif meta etiketi değil de, ana meta etiketi oluşturan bir eklenti bulmalısınız. Belki bu All in Seo'da vardır, bilemiyorum. Yani sonuç olarak her sayfanızda bu yoğun kelimeyi bulup, ikinci önerdiğim kelimeyi yazmalısınız. Ana meta etiketi olarak geçebilirseniz, bunun faydasını daha hızlı görürsünüz.
Ardından, bir iki gün çok abartmadan pingleme yapmalısınız. Üçüncü gün tekrar bir anahtar kelime analizi yaptığınızda düzelme var ise, büyük oranda kelime filtresinden kurtulmuş olursunuz. Süre uzayabilir veya kısalabilir elbette.
Umarım yardımcı olur, bunlar. Bundan sonra her defasında farklı anahtar kelime seçimine özen gösterin. Google bu konularda artık tolerans tanımıyor.
Hocam istediğim cevap buydu teşekkür ederim öncelikle.Şu konuyu tam anlamadan yorum yapan arkadaşlara sinir oluyorum.Dediklerinizi uygulayıp bu konuya yazıcam.Birde size birşey sormak istiyorum.Siteye girdiğinizde oyunların indirme sayıları yazıyor.Orda kullanılan "indirme" gelimesi yoğun olarak kullanılıyor gözüküyor.Sizce onu ne yapmalıyım ? Ben sitenizde indir kelimesinin yoğun olarak kullanıldığını görüyorum. Şimdi yapmanız gereken diğer alttaki yoğun kelimelerden birisini üst sıraya çıkarmak olmalı. Örneğin torrent kelimesini seçebilirsiniz.
Ayrıca ben bilmiyorum ancak Wordpress için alternatif meta etiketi değil de, ana meta etiketi oluşturan bir eklenti bulmalısınız. Belki bu All in Seo'da vardır, bilemiyorum. Yani sonuç olarak her sayfanızda bu yoğun kelimeyi bulup, ikinci önerdiğim kelimeyi yazmalısınız. Ana meta etiketi olarak geçebilirseniz, bunun faydasını daha hızlı görürsünüz.
Ardından, bir iki gün çok abartmadan pingleme yapmalısınız. Üçüncü gün tekrar bir anahtar kelime analizi yaptığınızda düzelme var ise, büyük oranda kelime filtresinden kurtulmuş olursunuz. Süre uzayabilir veya kısalabilir elbette.
Umarım yardımcı olur, bunlar. Bundan sonra her defasında farklı anahtar kelime seçimine özen gösterin. Google bu konularda artık tolerans tanımıyor.