İndirdim 5 puan verdim başarılı oyun
Desteğiniz için çok teşekkürler :)
Ek Olarak:
hocam eclipse üzerinden yapmak bildiğim kadaruyla biraz zor bu geçiş efektleri vs. için nerden hangi kaynaklardan faydalandınız ? birde bende ilgileniyorum android programlamayla ama henüz giriş seviyesindeyim bu oyunun kodlarını paylaşmanız mümkün mü incelemek amaçlı ?
Evet biraz uğraşlı bir iş olduğu kesin fakat hazır kütüphaneler ile yaptım bende, ilerleyen zamanlarda paylaşım yapacağım konu açarım sizi de bilgilendiririm. Şuanda bende yeni başladım ve biraz iş yapmak istiyorum o yüzden şuan paylaşmıyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Ek Olarak:
Bende giriş yapmak istiyorum hocam android ortamına.Banada yararlanabileceğim kaynakları söylerseniz sevinirim...
Hocam ilginiz için öncelikle teşekkürler, basit düzeyde uygulamalar geliştirmek isterseniz youtube kanalımda verdiğim 2-3 ders var app inventor hakkında eğer java öğrenmek bir üst düzeyde yazmak istiyorsanız türkcell'in geleceği yazanlar platformunu öneririm, ben çoğu bilgimi oraya borçluyum.
youtube link: http://www.youtube.com/playlist?list=PL8mSGyP2zi0g2-vNJOM5Gb9n1baHK6gvg