Arkadaşlar Yeni ve yararlı bir konu olsun istedim. Öncelikle ben aklıma gelen hatta şuan telefonumda olan birkaç uygulama ve oyunu yazayım.

Uygulamalar MAVİ, Oyunlar ise KIRMIZI reklidir.

- CamFind - Resmini çektiğiniz objenin ne olduğunu size buluyor ve internetten arıyor.
- InstaFollow - Bu instagram kullananlar için iyi olacaktır, instagramda sizi takip etmeyenleri fln detaylarıyla gösteriyor.
- Clash of Gangs - Yeni başladım pek oyunlarla aram iyi değildir ama oynatıyor kendini, clash of clans tarzı ama bunda boss olayı ve altın fazla veriyor.Gerçek paraya pek ihtiyaç kalmıyor
- Ingress - Google'nin yaptığı gerçek hayatta oynanabilecek bir online oyun. sizi navigasyondan görür ve çevrenizdeki bölgelerde görev veriyor. oynayan kişileri görebiliyorsunuz. oyunda 2 takım var, herhangi bir takıma girip oyuna başlayabiliyorsunuz.
- Splashtop Remote PC Gaming THD - Her türlü PC oyununuzu Telefondan oynamak için yapılmış bir uzaktan kontrol programı. Kontrol ayarlarını kolaylıkla yapıp, kendinize oyun için pad oluştrabiliyorsunuz.
- Iron Knights - Çok sevdim oyunu dün akşamdan beri full kasıyorum, şuana kadar para verme gereksinimi görmedim, oynadıkca gereken şeyler alınabiliyor. tavsiye ederim. Arkadaş eklemenizde fayda var. Adım: Patavatsiz
- Badland - Küçük gara bir böcük ile bir maceraya atılıyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirilebilecek bir oyun.
- Castle clash, clash of clans, boom beach - Online Strateji oyunlarından iyi olanlar.
- Blueprint 3D - Çok ilginç ve güzel bir oyun, denemenizi tavisiye ederim.
- Clone Camera 2.0 - Kendinizi fotoğrafta klonlayabiliyorsunuz :) Kısaca 1 fotoda sizden 3-4 tane yapabiliyorsunuz.
- Google Keep - Bir not tuttma programı, işlerinizi kolaylaştırabilecek bir program.
- TubeMate - Youtube videolarını indirebilmeniz için.
- vDownloadr (for Vine video) - Parantez içinden de anlaşılacağı gibi vine videolarını indirebilmenizi sağlar.(vine videosunu paylaş diyip vDonloadr göstermeniz yeterli)
- CİA - Arayan numaranın kime ait olduğunu gösterir.
- X-plore - Cihaz hafızasını ve varsa SD kartınızı detaylarıyla görebileceğiniz. Hatta FTP bağlantısı bile yapabileceğiniz işinizi görecek bir program. Symbian zamanından beri telefonumdan eksik olmaz.
- Spofity - Yeni çıkan sağlam ve güzel bir müzik programı. Fizy tarzında ama fark atacağına inanıyorum.
- SketchBook X - Telefonda çizim yapabileceğiniz en iyi programlardandır. Kalemi olan bir cihazınız varsa iyi şeyler çıkarabilirsiniz.
- Crazy helium video booth - Bir ara milletin kafasını şekilden şekile sokup, garip ses efektlerini yaptığı program. (android de biraz senkronizasyon sorunu var)
- TouchRetouch - Resimde istemediğiniz bir şey varsa bu program etrafındaki alanı baz alarak silmek istediğiniz yeri siliyor.

Aklıma geldikce yazmayı düşünüyorum, sizde ne ilginç programlar ve oyunlar var merak ediyorum :)

Ayrıca Bilmeyenleriniz için yazayım, beta zamanlarından beri kullandığım bildiğim en düzgün emülatör Bluestack'dır. Bu emülatör ile Android uygulama ve oyunların çoğunu çalıştırabilirsiniz.