anaokuluyuz adlı üyeden alıntı
Ya allah aşkına arkadaşlar 4 k siteden bahsediyoruz ve aylık gelirini baz almıyoruz google analyticsden daha güvenilir bir sayaç var söyleyin bizde bilelim neden sitenin sadece abd hitleri ni saymasınki hemde 3.7k gibi bir rakamı yani adsense kullananlar bilir adsensedede ülke görüntülemesi var ve siteni görüntülemesi 20-100 :) ama tekil 3.7k not abd için söylüyorumOkadar çok kazanıyorsan siteyi sana geri verim kabul edermisin hemde benim aldığım fiyatın yarısına alırmısın böyle kazançlı bir siteyi
Bu işlerden çok anlamam ama dolandırılmış olduğunu düşünüyorum.Benim günlük 20 bin sayfa çevrimli sitem vardı bu forum aracılığı ile bu forumdan bir üyeye sattım.Satın alan günde 25 tl ortalama kazanıyor ve çok mutlu:)Günlük 40-50 tl'ye kadar gideri var sitenin gelecekte, sitenin gelişimi bunu gösteriyor.
Analytics sattığım sitede ekliydi.İsminibile duymadığımız bilmediğimiz ülkelerin anlık 3-5 saniye gecikme ile analytics istatistiklerini verir.Bahsettiğin ülke abd olunca oradan giriş göstermeme gibi bir ihtimali yok.Her arama kelimesini, kullanıcıların yaşlarını dahi analytics anlık olarak gösteriyor elbette herkesin bildiği gibi.Günde 4-5 k hite bir tık dahi reklama gelmemesi hitin organik olmadığını zaten açık açık ortaya koyuyor.Bu sitenin savunulur bir tarafı yok, ama sana cevap veren arkadaş neden banlanmamış anlayamadım.Benim sattığım sitede böyle bir durum olsa yerin bin kat dibine gireririm.