kardeşim bırakın artık şu sağı solu! Kendi sitenize oturun gece gündüz özgün içerik ekleyin. Ekliyeceğiniz her içerik, sitenizin ömür boyu büyümesi için kalıcı bir etkendir. Onedio bunedio'ya içerik ekleyerek milletin hamallığını yapmayın. Hep kolaya kaçıyoruz sonra 3 yıl oldu sitem daha gelişmedi kazanamıyorum diyoruz. Oralara üye olmak bile size zaman kaybı açısından zararlıdır. Oturun güzel aranma hacmi olan konular bulun. Günde sitenize en az 3 makale ekleyin. Kalıcı ve ömür boyu başarı istiyorsanız. Mantık budur. müşteriyi sizin bulmanızla, komisyoncunun bulması arasında dağlar kadar fark olduğu gibi, bu konuda da mantık aynıdır.. Onlar işte bizim gibiler sayesinde onedio oluyorlar.. Adamlar aylık 10 binler kazanıyor. Bırakın başkasını, sırf bizim sitemize hit gelsin diye o tür sitelere girerek uzun süreler kalarak hit sağlamamız bile, bu tür sitelerin daha fazla büyümesine etki eden faktörlerdir. Bırakın onedio'sa desin. Siz cihan nedio ona kulak verin:)))
Ek Olarak:
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Katılıyorum. ZAten hit kaynağına bakıldığı zaman Yarısı Facebook üzerinden çekiliyor. Tek amaçları Sayfa ve reklam görüntülenme sayısını arttırıp Money Kaznmk.
Onedio üzerinden sitenize gelen ziyaretçinin sizin için bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bunun yerine içerik üretip, linkle destekleyin. googleden ziyaretçi aldıkça hem sıranız hem hitiniz artmaya başlar.
aynen hocam. Kendi sitelerimize sürekli ve kısa sürelerle ekleyeceğimiz içerikler, zamanla sitedeki konuların daha üst sıralarda çıkmasına ve oradan gelecek hitlerin onlarca katı olmasına katkı sağlayacaktır. Bu disiplinle bir süre sonra bakmışınız ki, site almış başını gitmiş. HA BU ARADA, SIRF ADSENSEYİ DÜŞÜNMEYİN. Adsense olmadığını kabul edin. Sitenizi büyütürseniz, para sizi bir şekilde zaten bulur.