İlk linkin içerisinde siz arama yaptığınızdaki "ei" ve "sig2" bölümleri farklıyken, ben yaptığımda farklı oluyor.Sanırım bu bilgilerden biri ip adresini, diğeri giriş zamanını tutuyor.



O yüzden ilk paylaştığınız linkin kesin garanti olacağını söyleyemem.Fakat 2. yöntem ile biraz uğraşıp, çekebilirseniz Google arama sayfasını bir sitenin içerisine çekin, stiller ve birkaç manipüle ile sadece sizin sonuçların olacağı bölümü gösterip diğer tarafları kırpıp, gizleyebilirsiniz.Bunun için iframe tarzı teknikler kullanmalısınız.Fakat Google iframe karşı önlemler almış.Bir fikir daha verebilirim.Sitenizin içerisine Google arama sayfasını çekebilirseniz, birkaç js kodu ile otomatik tıklama kodu yazılıp yine işlem kısaltılabilir.

premiumbilisim adlı üyeden alıntı

şimdi bi böyle link oldu bu direk siteye giden gogle aramasından sonra birde bu link var :))) olay buda hangisini kullancaz bunun hocam ilkimi ikincisimi hadi ikincisini kullandık diyelimde hocam adam benim siteye tıklamazsa nolcak :))) ilk sırada google sponsor reklamları var ona tıklarsa bizler interneti biliyoruzda vatandaş onu bilmiyor direk ilk çıkandan başlar :)