Merhaba arkadaşlar wmaracı forumuna yeni üye oldum.. Buda Bismillah İlk Konum...
İlk mesajımda paylaşmak güzeldir ilkesinden yola çıkarak... :)
Bi dönem mysql veritabanına yazı nasıl eklenir,silinir,düzenlenir,onaylanır tarzında öğrenme amaçlı hedef olarakta bir söz scripti yapmıştım... bilgisayarda boş boş durucağına belki birilerinin işine yarar dedim...
Kullanım alanı olarak ister güzel söz ekleyin, ister hikaye, ister şiir vs vs vs...
Script ‘de admin paneli mevcut, bu panel aracılığı ile eklenen yazıları silme,düzenleme,onaylama işlemi yapabilirsiniz..
Sisteme herhangi bir kullanıcı söz ekle sayfasından söz eklediğinde admin panelinden onaylanmadan yayınlanmaz..
Yazımın giriş kısmındada belirttiğim gibi... admin panelli ekleme silme düzenleme vs vs konularında bişeyler ortaya çıkardım.. Herhangi bir problemi yok çalışır vaziyette...
Kesinlikle alıntı vs değil, bahsettiğim gibi bizzat kendım yaptım...
Umarım beğenirsiniz...
DEMO : Script Üzerinde Çalışmalarımdan Dolayı demo kaldırılmıştır, en kısa zamanda demo yu tekrar ekliyeceğim..
İNDİRME ADRESİ KURULUM VE DETAYLAR : TIKLAYIN...
Script 'te ek olarak.. söz ekleme kısımlarına fckeditor ekleyerek metin alanını geliştirdim. Aynı şekilde admin panelinede ekledim bu sayede metin alanına resim ekleyebiliyoruz.
İletişim kısmına güvenlik kodu (securimage) ekledim.
Sosyal ağ butonları (facebook, tweet, google+) ekledim.
Söz başlıklarına link özelliği ekledim.
Bir .htaccess dosyası yaratarak ;
Örneğin ;
RewriteEngine On
RewriteRule ^sayfa([^/]*)\.html$ /guzelsozler/sayfa.php?id=$1 [L]
RewriteRule ^soz([^/]*)\.html$ /guzelsozler/?pageNum_listele=$1&totalRows_listele=$1 [L]
RewriteRule ^index\.html$ /guzelsozler/index.php [L]
şeklinde isterseniz sayfalama 'yı .html yapısına çevirebilirsiniz.
Script 'i indirip kurulumunda vb.. diğer konularda sorun yaşayan arkadaşlarım konu altına mesajlarını bırakabilirler bizzat yardım edeceğimden emin olabilirsiniz.