Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Diyelim ki elinde 20 tane reklam işi var, bunları nasıl zamanlayacaksın? O kadar popüler bir hesap bir anda reklam tweeti atmaya başladığında alayından unf yiyeceksin biliyorsun değil mi?

hocam ben zaten her hafta en azından 4-5 tane reklam teklifi alıyorum. ama takipçilerimi cidden sevdiğim ve kaybetmeyi göze alamadığım için bu reklamların %90ını kabul etmiyorum. ayrıca bu hesabı 3 yıldır gece gündüz uğraşarak bu hale getirdim. onbinlerce tweet attım, o tweetleri bulabilmek için bazen sabahladım, düzenli bir hale getirebilmek için çok uğraştım vs. Yani tüm bunları yakmam, yakamam.

ki bu sefer de aynısı olacak. her reklamı kabul etmeyeceğim. günlük 1 ya da 2 reklam.

daha öncesinde tweet başına ücret alıyordum. 50-100 lira arasıydı bir tweet. ki hala da öyle. reklam saatine, reklam sayısına ve reklam içeriğine göre fiyat değişiyordu. şu an işi biraz daha müşteri odaklı hale getirmek istiyorum.

yani tık olmazsa para da yok sistemi bir nevi.

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Şuan hali hazır da 2 site var reklam verebilirim ama şuan yapımını bitirmek üzere olduğum bir tv programı adı ile bağdaştırıcı site üzerinde çalısıyorum bitirdiğim taktir de şu reklam olayına girebilirim sizinle.

Karar verdiğiniz zaman iletişime geçip hesabı inceleyebilirsiniz hocam.