Şimdi benim siteme gelmen iyide, başkasının sitesindeki reklamıma sırf hit kazandırmak amaçlı tıklaman kötü. Boş hiti ben öyle veya böyle zaten yaparım. Amacım hit olsa piyasada dolu program var kardeşim açarım akşama kadar senden gelecek hitin kat kat fazlasını alırım zaten. Burada sana söylemeye çalıştığım şey, reklamıma merak edip, ilgilenen ve benimle reklamım hakkında konuşacak kişilerin siteme gelmesi. Senin boş tıklaman benim için birşey ifade etmiyor. Para ödüyoruz burada sonuçta, boş hite para vermek istemez kimse. Karşılığında bir beklenti içine giriyoruz. Tüm reklam verenlerde aynı şekilde düşünüyor. Bu yüzden ilk mesajım hala geçerli. Ben seni çok iyi anladım ;)
Reklamına (boş hitde olsa) tıklandığı zaman parayı sana kim ödüyor.Hem reklamına tıkladığım zaman siteni görüyorum ben belki ilgimi çeken birşey olacak konuyu baltalamayın teknik şeyler konuşalım isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Ama ben bununda çözümünü buldum site eklenirken kategori bölümüde olur kategori seçilipde kayıt edilir.Hit verecek kişi programın ayarlarından hit verecek sitelerin kategorisini seçer ve boş hit gelmemiş olur? oldumu şimdi