Alexa 400 Bin Altı Başardım!

Merhabalar, bu yazımda bir başarımı yazmak istedim. Bu başarımı ulaşmak için çok uğraşıyordum fakat bir türlü beceremiyordum. Ve bu sefer Alexam 400 bin altına inmiş bulunmakta

Sitem tam tamına 9 Ay 21 gündür yayın hayatına devam etmektedir. Bu site ilk göz ağrım diyebilirim (Eskiden free siteler açıyordum. onu site açtım olarak saymıyordum. Çünkü o free siteler ile kendimi geliştirmeyi hedefliyordum ve onu da başardığıma inanıyorum. ). Bu domaini de abim almıştı ilk o aldıktan sonra da bu domain alma işlerini kendim yürütüyorum artık. İstediğim gibi domain alabiliyorum yani Bu siteyi aldığımdan belli ne öğrendiysem, ne biliyorsam ilk bu site üzerinde denedim. Örnek verirsek SEO‘ yu öğrendiğim zamanlar ilk bu site üzerinde denedim. Hala da öğrenmeye devam ediyorum ve bu site üzerinde bildiklerimi ve bileceklerimi denemeye devam edeceğim.

Başka bir örnek de web tasarımda kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Kendi sitem için bir tema yapıp dağıtmak istiyordum ve dağıttım. Öncellikle aklımda taslak olarak bir tema hazırladım ve onu istediğim gibi koda döktükten sonra sitemde 2- 3 hafta sitemde deneme olarak kullandım. Çünkü denemeden dağıtmış olsaydım temada hatalar çıkacaktı. Çünkü ilk tema çıkarışım ve wordpress de ilk tema yaptım.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Alexa Değerim elinde sonun da 400 bin altın indi ve 368 bin oldu. Bir sonraki hedefimi 250 olarak koydum. Neden hedef koyuyorsun derseniz de eğer bir şey de hedef koyarsanız o işi yapmak için hırslanacaksınız ve sonunda ne olsa yapacaksınızdır. O yüzden bence hedef koymak iyidir.

Kaynak : http://www.beratbozkurt.net/blog/alexa-400-bin-alti-basardim.html