Valla onlarca gelir geitrdiğini söyleyen siteyle çalıştım ve inanın tamamını zengin edenler biz olduk.Çünkü bir reklam geliri verdiğini iddia eden siteye kayıt olup reklamlarını yayınladığınızda 50 tl 50 $ gibi sınır belirleniyor.Adsense kaydı yaptırıpta para alabilen siteler olabilir çokturda ama sitesini kurduğu ilk günden 3-5 hit ile para kazanma rüyasına kapılanlar var bir yıl iki yıl direniyorlar adsense olmuyor linkZ e geçiyorlar.birinde 15 diğerinde 20 tl olmuş artık sistem hantallaşmış reklamları tık almıo doldurdukça dolduruyo bir bakıyo olacak gibi değil kaldırıp atıyor reklam kodlarını.Ee haliyle hesaptaki para göçüp gidiyor.Diğer taraftan reklamstore hadi adsense çeşitliliğine laf yokta reklamstoredeki reklamlar her sitede var yemiyo millet herkes biliyor tıkladığı reklamın ardı boş.Artık insanlar microsoft tan bişey indirmeye korkuyo HEMEN İNDİR reklamına rasgele kim tıklıyo çok merak ediyorum.Öte yandan islami site içinde reklamstore kodu ve iç çamaşır reklamı.Hadi gel burdan yak...Ayrıca reklam kodunun sitenize yaptığı baskıyıda düşünelim bu berbat reklamstore için diyorum.

gelelim bumerang'a defalarca ödeme aldım. detaylandırmak istemiyorum :)