-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
ben 100 k yı başardım globalde ama bir işe yaradığı yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bankaci
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başarılarının devamını dileriz. Keşke yaptığın çalışmalardan biraz daha detaylı bahsetseydin iyi olurdu yani. Mesela ben Alexa toolbar kullanıyorum. Devamlı oradan sorgulama yapıyorum. Siteye alexa widget eklemiştim. Gerçi o şuanda sitemde görünmüyor nedenini çözmeye çalışıyorum. Düzenli olarak içerik girmeye çalışıyorum. Benim sitede 2 milyondan 750 binlere geldi. İşte burada:
http://www.alexa.com/siteinfo/ekkazancyollari.com#trafficstats
Bu arada başarılarının devamını dilerim.
Ek Olarak: Bu arada Google sıralamasını bu düşüşler pek fazla etkilemiyor yanlış mı düşünüyorum?
İnternetten Para Kazanma Yolları!
http://www.ekkazancyollari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendim ve sitemi sik ziyaret eden 3~4 arkadasima alexa eklentisi kurdurdum sonuc ortada
71,038.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bu işten pek anlamam şimdi baktım
Global 191,468
Alexa Traffic Rank
Turkey Flag 3,208
Traffic Rank in TR
sanırsam benimde iyi herhalde 3 aylık site özgünüz forumda canlı ama nedense pr yok bende pr bekliyordum bu elexa haberim yoktu.
madem bu rakamlar iyi beni yandex news niye kabul etmez haber sitesi değilmişiz.şimdi cevap geldi yahu yandexe kayıtlı haber siteleri benim haberimi alıyor onlar kayıtlı ben değil.
şu arama motorlarını anlamadım gitti.
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence Alexa'Yı hiç takmayın , pek işe yaramıyor bence
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alexa artık paralı oldu ve çok rahat değerleri etkilenebilir kıldı. İlk çıktığında bariz etki ediyordu google alexa değerini baz alarak sıralama gerçekleştiriyordu. Fakat alexa ne zaman işi paraya döktü, google'de doğalı, önemli olan veriyi istediğinden böyle kolayca değiştirilebilen sisteme göre sıralama yapmıyor artık.
Alexa değeri sadece prestijdir bana göre. Sitenizin değerini rakamsal olarak ifade eden bir sistem reklam/backlink alımlarında önemli bir kriter olmasa alexayı kimse takmayacak :D
kodcu adlı üyeden alıntı
Hocam yeni site aç tr sıralamasına girdikten sonra Bu dedigimi 15 gün (max 20) boyunca yap. 10k ya gelmezsen ben bise bilmiyorum :)
he bu arada siteye hiç içerik bile girmene gerek yok :)
İçerik girmeden alexa değerinin düşmesini beklemeyin, çok yanlış biliyorsunuz. Öyle her önüne gelen alexa toolbarı kurup 20 gün boyunca 10k gelse idi, alexanın bir değeri kalmayacaktı.
Rekabeti çok olan bir alanda iseniz alexa iki siteyi karşılaştırır ve ona göre değerler atar.Çalışma mantığı budur. Ha verilerin doğru olarak alabilmesi için sitene giren çıkanlara alexa toolbar kurdurabilirsiniz o zaman verileri doğru sayacaktır ve alexa değerinizi buna göre yansıtacaktır ;)
Bkz:
http://www.alexa.com/siteinfo/torrentdizindir.com#trafficstatsYaklaşık 2 aydır açık ve 2 gündür aktif bir şekilde içerik giriyorum. 2 ay boyunca boş index durdu ve bahsettiğiniz alexa eklentisi ezelinden beri yüklü bende hani 10k nirede ?. İnsanları yanıltmayın.
İyi forumlar.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zor değil ve pek bir anlam ifade etmiyor. Alexa Toolbar kur. Siteni aratıp gir. Arada arkadaşlarına beğendir ve puan verdir. 1-2 ayda 10k olursun. Alexa'nın bir değeri yok artık, kendi içinde bir sıralama yapıyor o kadar. Düşürürsün, kendini tatmin etmiş olursun. Bu iş aynı sitelerdeki SEO puanlaması gibi. Yok şu puan verdim, şu hatan var, tablo ekle, nofollow link ekle 90 puan oldu vs bilmemne. 100 puan yapan var yine ilk 500de yok. Bunların bir yararı varsa da 1/10000 den daha azdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tebrik ederim ama günlük hitin, ziyaretçin, ve bu hiti sağlayan düzenli kök taban yoksa alexa ilk 100de de olsa bir anlam ifade etmiyor.
http://sadecebenimleuyu.tumblr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Güzel bir başarı tebrik ederim. Lakin sitende sadece 15 tane içerik var ve çoğu çöp bilgi. Bu içerikler insanları sitede tutmaya yetmiyor. Örneğin ben sadece 10 saniye durabildim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.murekkephaber.com