Haydut
Ali Kemal Akçay
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webeyn o kadar konuştun şu an bumeranga girilmiyor. :D
blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Valla onlarca gelir geitrdiğini söyleyen siteyle çalıştım ve inanın tamamını zengin edenler biz olduk.Çünkü bir reklam geliri verdiğini iddia eden siteye kayıt olup reklamlarını yayınladığınızda 50 tl 50 $ gibi sınır belirleniyor.Adsense kaydı yaptırıpta para alabilen siteler olabilir çokturda ama sitesini kurduğu ilk günden 3-5 hit ile para kazanma rüyasına kapılanlar var bir yıl iki yıl direniyorlar adsense olmuyor linkZ e geçiyorlar.birinde 15 diğerinde 20 tl olmuş artık sistem hantallaşmış reklamları tık almıo doldurdukça dolduruyo bir bakıyo olacak gibi değil kaldırıp atıyor reklam kodlarını.Ee haliyle hesaptaki para göçüp gidiyor.Diğer taraftan reklamstore hadi adsense çeşitliliğine laf yokta reklamstoredeki reklamlar her sitede var yemiyo millet herkes biliyor tıkladığı reklamın ardı boş.Artık insanlar microsoft tan bişey indirmeye korkuyo HEMEN İNDİR reklamına rasgele kim tıklıyo çok merak ediyorum.Öte yandan islami site içinde reklamstore kodu ve iç çamaşır reklamı.Hadi gel burdan yak...Ayrıca reklam kodunun sitenize yaptığı baskıyıda düşünelim bu berbat reklamstore için diyorum.
gelelim bumerang'a defalarca ödeme aldım. detaylandırmak istemiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
artmaz olur mu benm siteye hurriyet. ana sayfasından günde en az 5 yönlendirme geliyor.. link paylaşımım çok fazla ama
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
bumerang ı bende kullaniyorum... 90 000 ücretsiz gösterim kazandım ama bunlar gösteriliyomu insan emin olamiyo tabi.. ama backlink olarak faydası var.. buda bi gerçek.. arada 1tl 1tl de reklam kazaniyosun.. vs :)
bırakmayı düşündüm bi ara ama... sırf backlink sağliyor diye dokunmuyorum
yoksa hurriyetten tıklayıpda siteme gelen 1 kişi bile göremedim analitik raporlarında
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakiyemde 49lira oldu. Ödeme almama 1lira kaldı sadece. Ama bumerang bana reklam vermeyi kesti.
Son 1- 1,5 aydır reklam alamıyorum.
En son video yarışmasıyla ilgili bir reklam almıştım. :)