-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Acunla şaka olmaz :D Bölümlere gelince büyük bir ihtimal tv8 web sitesinde yayınlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bence başlamadan bırakın. Ben olacakları söyleyim; siz siteyi açacaksınız, bir şekilde dizileri veya diziler hakkında yazılar paylaşacaksınız. Acun'un avukatları sizinle iletişim kurup tüm içeriği silmenizi isteyecek. Uğraşmamak için ya sileceksiniz ya da ya herro ya merro deyip size dava açacaklar. Davayı kaybedeceksiniz. Siteniz engel yiyecek ve ceza alacaksınız.
kodcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diziyi tv de usb ye kaydet ordanda yükle .sanırım tivibuda oluyo
bu arada acun pesini bırakmaz
Bard
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardeş dizileri vk ya yükle sitenide portal şeklinde yap acun bir şey yapamaz sen sadece paylaşmış oluyorsun telif falan açamaz ama vk benzeri rusya sitelerinde barındırmayı unutma
vk ya tor web browserdan girip dizi yükle ne olu ne olmaz ıp numaranıda gizlemiş olursun
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acun Medya bu konuda baya hassas. Bir şekilde bölümleri çekersiniz ama sizi rahat bırakacaklarını sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bard adlı üyeden alıntı
kardeş dizileri vk ya yükle sitenide portal şeklinde yap acun bir şey yapamaz sen sadece paylaşmış oluyorsun telif falan açamaz ama vk benzeri rusya sitelerinde barındırmayı unutma
dediğin gibi yapacağım zaten. sadece diğer içerikleri yükleyeceğim siteye. tek sorun bölümleri bulmak. evimde hala tüplü televizyon kullanan birisi olarak flashbellek'ten daha etkili çözümler arıyorum.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
İstediğiniz kadar vk üzerinden paylaşın. Acun bu. Hafife almaya gelmez ki bundan önce örneklerini fazlasıyla gördük.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Skystar2 ekran kartını masaüstü bilgisayarına tak. Uygulaması ile kaydet. İkinci ellerini 40-50 TL'ye bulabilirsin. Laptopun varsa 80 TL'den başlayan fiyatlar ile harici usb ekran kartları var ama onları kullanmadım. Ancak işini görür diye düşünüyorum. Ben para veremem bunlara diyorsan, bu durumda işin Orbit'e kalmış demektir.
Durgun sular derin akar.