bilgive adlı üyeden alıntı

Birisi yeşil avı yetkisi almış veya adminlerden birisi kategoriyi düzenlemiştir. Bu esnada sizin sitenizi de eklemiştir. Zaten sık ilgilenen bir, iki root ve iki, üç admin var. Beş gün önce bir kategori için yeşil avı istedim. Hala geri dönüş yok.

aynen bende yetki istedim ve hala geri dönüş bekliyorum, aslında işini severek yapan birkaç editör olsa bile dmoz için yeter de artar ama herkes astığım astık kestiğim kestik havasında adam ayda yılda bir giriyor siteye, dmoza acilen bir kalite getirilmeli. İşini severek yapanla yapmayan elenmeli.

Ek Olarak:

rkorkmaz adlı üyeden alıntı

Ben isin esprisindeyim. Siz isinizi hakkiyla yapin.. torpil ,ucret karsiligi vs Allah sevmez ben de sevmem :) sizde sevmeyin.

Yo yo anladım zaten ;) benim hayatta torpille işim olmaz, hatta benim kategorime site ekleyip bir şekilde bana ulaşsa sana şu kadar para versem ekle dese o adamın sitesini daha uzay çağına girene kadar dmoza eklettirmem, sırada bekleyen binlerce site var dmoza eklenmek için, binlerce kişinin hakkını yiyemem. işimizi hakkımızla yapmak istiyoruz dostum ama yetki vermiyorlar mesajlara geri dönüşler yok :( Beklemedeyiz bakalım...