-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, merakımı gidermek istediğim bir konu var. Mesela bazı siteler tek sayfadan oluşuyor. Alt sayfa 2-3 tane oluyor diyelim.
Bu noktada Google sadece mevcut bulunan 2-3 sayfayı indexliyor doğal olarak. Arama sonuçlarında çıkmak için daha farklı neler yapılabilir ? Yani aslında şöyle söyleyeyim 2-3 sayfa olması Google açısından kötü bir durum mudur? Gelecek olan hiti etkiler mi?
Bahsettiğim tek sayfadan kastım düz HTML sayfalar değil tek sayfa da işlem yapılan dinamik sayfalar.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
öyle birşey olsaydı firma siteleri hiç bir zaman üst sıralarda olamazdı diye düşünüyorum.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
seopuan.com var mesela bir çok sorgulamada ilk sayfada çıkmaktadır. index sayısı pek fazla yok ama zirvde kalıyor. Sorunuzun cevabını bende tam olarak bilmiyorum düşüncelerim paylaştım. üstadlar net cevap verecektir ve bende bilgilenmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
index sayısı tabiki hiti etkiler ama hit isteyen birside 2 3 sayfalık site yapmaz .
örneğin 3 sayfanız var bunlar A sayfası B Sayfası C sayfası olsun siz bu üç anahtar kelimeden ve türevlerinden hit alırsınız ama başka sitelerde tüm alfabe varsa 19 farklı anahtar kelime ve türevlerinden hit alırlar şimdi bu 3 sayfaya 29 farklı anahtar kelime eklerseniz spam gibi gözükebilirsiniz ama 29 sayfanızda 29 anahtar kelime ve onları destekleyecek içerik olduktan sonra spam gibi görünmemiş olursunuz hemde hitiniz artar
eğer firma sitesi iseniz aslında yapacak çokta fazla bir şey yok farklı diller ekleyebilirsiniz farklı anahtar kelimeler için sayfalar ekleyebilirsiniz en fazla