lostyazilim
tr.link

Tam zamanlı, sabit gelirli home ofis iş aramaktayım

3 Mesajlar 1.081 Okunma
acebozum
tr.link

erenesto erenesto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

İzmir'de yaşamaktayım. Son çalıştığım firmadan ayrıldıktan sonra henüz iş bulamadım. Bu nedenle freelance veya home office tam zamanlı olarak çalışabileceğim işlere yöneldim. E-ticaret ya da editöryal işler aramaktayım. Türkçe dil bilgim iyi seviyede. İngilizcem dış kaynaklardan çeviri yapabilecek durumda. Photoshop kullanıcısıyım.

Daha Önce Neler Yaptım?

[*]İzmir'in çok bilinen 2 tane e-ticaret firmasında satınalma, kategori yönetimi, içerik yönetimi, stok yönetimi gibi konularda tam zamanlı olarak çalıştım. Sosyal medya hesaplarına katkı sağladım.

[*]Avrupa'nın önde gelen bir online gaming sitesinde, 3-4 yıl süreyle editör olarak görev aldım.

[*]Çeşitli sitelere outsource yazılar yazdım. (Basit bir örnek)

Yapabileceğim İşler

[*]E-ticaret siteleriyle kategori yönetimi, içerik yönetimi, satınalma gibi konularda çalışabilirim.

[*]Profesyonel ve işinde ciddi sitelere belirli kategorilerde günlük-haftalık yazılar yazabilirim. Editörlük yapabilirim.

[*]Kurumsal Sosyal Medya hesaplarına içerik girişi sağlayabilirim.

[*]Görsel düzenleme işleri yapabilirim. (Profesyonel tasarımcı değilim. 10 yıldır Photoshop kullanıyorum. Photoshop’ta e-ticaret sitesi tasarımı yapmışlığım vardır.)

[*]Sıfırdan wordpress kurulumu ya da aktarımı sağlayabilirim.

Lütfen 1tl'ye makale, 10tl'ye 100 ürün girişi ya da 10tl ye 100 haber girişi gibi işler için pm atmayınız. Günü kurtarma adına özensiz işler yerine, sabit gelirli ve ciddi işlerle ilgileniyorum.

Belirli kalıplarda bir ücret beklentim yok. İşin ciddiyeti ve güvenilirliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Umarım ciddi ve uzun ömürlü insanlarla burada anlaşma şansım olur.

Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.

İletişim
Skype üzerinden iletişim kurabiliriz. Saçma sapan kişiler ekliyor diye kaldırdım. Pm ile skype adresinizi gönderebilirsiniz.

wmaraci
reklam

Archer Archer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 43 / 53
  • Ticaret 1, (%100)
Ücret beklentiniz nedir?

digibakers.com - the power of thinking small...

erenesto erenesto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Archer adlı üyeden alıntı

Ücret beklentiniz nedir?

merhaba,

genel anlamda bir ücret belirtmem doğru olmaz. teklif edilecek işe göre değişiklik gösterebilir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al