Güvenilirden kasın ne? Eğer güvenlikten kastın parayı alıp kaçacaklar gibi bir durumsa endişelenmene gerek yok :) Ben sana şöyle bir sıralama yapayım. Firmaları kötülemek yada şu iyi bu kötü gibi bir amacım yok bunuda belirteyim bu arada.

1. Domainimi ucuzdan regleyim imkan varsa hostla beraber alayım diyorsan Godaddy' i tavsiye ederim. Kuponla 1 $ dan domain alabilir, Wordpress sistem kuracaksan 35 tlye 1 senelik Wordpress Hosting+ 1 senelik ücretsiz .com .net .org domain regleyebilirsin. Kaliteli bir firmadır tavsiye ederim.

2. Hostgator uygun fiyatlara kaliteli bir hosting alabilirsin tavsiyemdir.

3. Namecheap gine aynı şekilde domain regleyebilirsin uygun fiyatlara hosting hizmetide mevcut ama godaddy ve hostgator varken tavsiye etmiyorum işin düşmeyecektir.

Yok ben Türkiye lokasyonlu hizmet istiyorum diyorsanda ;

4. Türkiye Lokasyon Hostingde Alastyr tek geçerim. O kadar hosting firmasıyla haşır neşir oldum bu firmada hiçbir sıkıntı çekmedim. Forumda konularını bulabilirsin ayrıca çok uygun fiyatlara limitsiz paketlerden alabilirsin.

5. Domain için ise İHS den ve yine Alastyr den alabilirsin. İsimtescildende alabilirsin ama tavsiye etmiyorum.