ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir yazında yabancı firmalarla işim olmaz yazmışsın ya sen türk siteleri ile çalışmaya başla nahlet olsun bu işe diyip bide üstüne fazladan para verdim diyip yana yana yabancı site ararsın.
Not:3-5 hitli siteler için bahsetmiyorum bu arada:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hostunu kullamadım ama öven çok domainide hostuda alastyrdan alabilirsin. Şuan 2 domainim var sıkıntım olmadı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar kardeşim domain olarak hangi firma güzel ve sorunsuz dersen İHS ******* derim. İCANN 'e bire bir bağlı bir firma ve domain bitiş tarihlerinde sms veya mail yoluyla bilgilendirme anlamında çok iyiler.
Hosting dersen sonuç olarak bi kere sağlam bir yerden hizmet alırsan bir daha değiştirme aktarma sorunu yaşamazsın hostingte en önemli sıkıntı teknik destek hizmeti bana sorarsan Turhost'u öneririm destek anlamında performans olarak mükemmel denecek kadar sağlam çalışıyorlar.
Fazla para vermiyim dersen byethost tan al derim. 6 Yıldır turhost'la beraber byethost tan hizmet alıyorum herşey sınırsız pakete ayda 13 TL veriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
aleyküm selam bende hostta hostingeri öneririm
aXeL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
isimtescil den uzakdur hem domain hemde hosting hiç birini düşünme adamların panel sorunlu 1 ay öncede böyleydi yine sorunlu dns değiştircez panel hata veriyor ticket atıyorsun 6 -7 saat geçiyor işleme koymuyorlar boş cevap verip beklemeye alıyorlar.. alyastr hostinglerinde her ne varsa güvenlik için midir nedir sorunlar yaşadım... turhostdayım şuanda ve memnunum öncesinde başka sitemde vardı turhost tavsiye ediyorum.. ucuz mal alacakk kadar zengin değilim. sözü ne doğruymuş bu aralar anladım..