lostyazilim

En güvenilir Domain ve Host hangisi?

29 Mesajlar 4.096 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Bir yazında yabancı firmalarla işim olmaz yazmışsın ya sen türk siteleri ile çalışmaya başla nahlet olsun bu işe diyip bide üstüne fazladan para verdim diyip yana yana yabancı site ararsın.

Not:3-5 hitli siteler için bahsetmiyorum bu arada:)

wmaraci
reklam

analogfikir analogfikir Osmanlı İmparatorluğu Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 888
  • Beğeniler 224 / 118
  • Ticaret 11, (%100)
hostunu kullamadım ama öven çok domainide hostuda alastyrdan alabilirsin. Şuan 2 domainim var sıkıntım olmadı :)

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Bir yazında yabancı firmalarla işim olmaz yazmışsın ya sen türk siteleri ile çalışmaya başla nahlet olsun bu işe diyip bide üstüne fazladan para verdim diyip yana yana yabancı site ararsın.

Not:3-5 hitli siteler için bahsetmiyorum bu arada:)

Hocam yabancı siteler ile ilgili bilgi birikimim 0. Biraz açar mısınız konuyu rica etsem :)

teknomakale teknomakale Teknik Destek Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Teknik Destek Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 11 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
merhabalar kardeşim domain olarak hangi firma güzel ve sorunsuz dersen İHS ******* derim. İCANN 'e bire bir bağlı bir firma ve domain bitiş tarihlerinde sms veya mail yoluyla bilgilendirme anlamında çok iyiler.

Hosting dersen sonuç olarak bi kere sağlam bir yerden hizmet alırsan bir daha değiştirme aktarma sorunu yaşamazsın hostingte en önemli sıkıntı teknik destek hizmeti bana sorarsan Turhost'u öneririm destek anlamında performans olarak mükemmel denecek kadar sağlam çalışıyorlar.

Fazla para vermiyim dersen byethost tan al derim. 6 Yıldır turhost'la beraber byethost tan hizmet alıyorum herşey sınırsız pakete ayda 13 TL veriyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

teknomakale adlı üyeden alıntı

merhabalar kardeşim domain olarak hangi firma güzel ve sorunsuz dersen İHS ******* derim. İCANN 'e bire bir bağlı bir firma ve domain bitiş tarihlerinde sms veya mail yoluyla bilgilendirme anlamında çok iyiler.

Hosting dersen sonuç olarak bi kere sağlam bir yerden hizmet alırsan bir daha değiştirme aktarma sorunu yaşamazsın hostingte en önemli sıkıntı teknik destek hizmeti bana sorarsan Turhost'u öneririm destek anlamında performans olarak mükemmel denecek kadar sağlam çalışıyorlar.

Fazla para vermiyim dersen byethost tan al derim. 6 Yıldır turhost'la beraber byethost tan hizmet alıyorum herşey sınırsız pakete ayda 13 TL veriyorum.

Hocam çok teşekkür ederim detaylı şekilde inceleyeceğim.

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Hocam yabancı siteler ile ilgili bilgi birikimim 0. Biraz açar mısınız konuyu rica etsem :)

Hocam bak Tural Abiyev sana yazmış ona pm at sana yardımcı olur. hosting fiyatına vps alırsın. bir çok site var aylık 5 dolara vps satan. Bende isimtescil natro gibi sitelere çok para kaptırdım ama Tural sağolsun yabancı sitelerden nasıl vps alınacağını gösterdi.

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
aleyküm selam bende hostta hostingeri öneririm

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Hocam bak Tural Abiyev sana yazmış ona pm at sana yardımcı olur. hosting fiyatına vps alırsın. bir çok site var aylık 5 dolara vps satan. Bende isimtescil natro gibi sitelere çok para kaptırdım ama Tural sağolsun yabancı sitelerden nasıl vps alınacağını gösterdi.

Eyvallah hocam :)

Ek Olarak:

ArdaEgridere adlı üyeden alıntı

aleyküm selam bende hostta hostingeri öneririm

Sağ olun hocam yorumunuz için :)

aXeL aXeL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 15, (%100)
isimtescil den uzakdur hem domain hemde hosting hiç birini düşünme adamların panel sorunlu 1 ay öncede böyleydi yine sorunlu dns değiştircez panel hata veriyor ticket atıyorsun 6 -7 saat geçiyor işleme koymuyorlar boş cevap verip beklemeye alıyorlar.. alyastr hostinglerinde her ne varsa güvenlik için midir nedir sorunlar yaşadım... turhostdayım şuanda ve memnunum öncesinde başka sitemde vardı turhost tavsiye ediyorum.. ucuz mal alacakk kadar zengin değilim. sözü ne doğruymuş bu aralar anladım..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al