Eski Twitter tasarımından sıkıldınızmı yada karışık mı geliyor ve bu yüzden kullanmıyormusunuz artık bahaneniz kalmayacak. Yeni Twitter tasarımı az önce aktif oldu. Büyük ihtimalle iPod'dan uygulamayı güncelledim diye normal Twitter'ında tasarımı güncellendi. iPhone & iPod uygulamasıyla tasarımları çok benziyor.

Yeni görünümde herşeye daha hızlı ulaşabilirsiniz. Sağ taraftaki bilgiler sola taşınmış, herşey çok daha net gözükmekte. Ben bu yeni tasarımı çok beğendim diyebilirim.

Artık önem verdiğin bilgilere ulaşmak daha kolay ve daha hızlı. Sol taraftaki menüden en sevdiğin özelliklere hemen erişebilirsin. Resimler, videolar ve karşılıklı konuşmalar tek bakışta tüm hikayeyi görebilmen için doğrudan Tweetlerin içine yerleşecek. Ve Ana Sayfa'da yer alan her şey bundan böyle bilgisayarda, iPhone, iPod Touch ve Android cihazlarında tamamen aynı olacak.

Aşağıdaki videoda bu yeni tasarımın dahada gelişeceğini görüyoruz. Twitter bu yeni güncellemelerle çok daha iyi bir platform haline döndü.



Daha fazla için Twitter'ın yeni tasarımıyla ilgili açmış olduğu Fly Twitter sayfasına bakabilirsiniz. Bu yeni tasarıma geçmek için telefondan Twitter'ın yeni güncellemesini yüklemeniz gerekmekte.

Kaynak: http://www.okansaglam.com.tr/twitter-yeni-tasarima-gecis-yapti.html