oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
siteyi pm alabilirmiyim
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla bana sorarsanız yeni algoritma ile sanırım google yeni sitelere pek şans vermiyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Founder
-
-
Ad Soyad
y** e**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google penguenin azizliğine uğramış olabilirsin ortalık suriye ye döndü Google da ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdesigner
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir hafta önce ingilizce teknoloji blogu actim, google,yandex,bing,yahoo motorlarina ekleme harici hicbirsey yapmadim, sosyal mediada bile.. günlük 3-4 yazi ekliyorum, suanki hit 200-300 günlük. yaptigim tek sey, yazilarimi paylasmamdan sonra, webmaster tools'da "google gibi getir" olayini yapmam, aninda indexleniyor. yazilarin coguda translate :D bende bi ara özgün mözgün yazayim dedim, bi b'ka yaramiyor arkadaslar bosverin copy paste yapin bol bol ekleyin, copy paste dedim diye gidip calmayin, ben translate ediyorum, bazen biraz düzeltiyorum bu kadar
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla hocam ben katılıyorum açıkcası bu zamana kadar kopya nekadar site yaptıysam tutu şuanki bloğumda az değil 32 adet özgün makale var en gereksizi 1000 kelimeden oluşuyor hale bak :)