Arkadaşlar merhaba. Öncelikle açtığım konuyu inceleyecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar uzun zamandır aklımda bulunan ve uzun zamandır düşündüğüm bir projeyi gerçekleştirmek istiyorum. Başlangıcım "Küçük veya orta" olsun, büyük olmasın. Bir hosting şirketi kurma yolunda ilerlemek istiyorum. Tamam bazı arkadaşlarımız gelmiş burada laf yapıyor diyeceklerdir. Ama burada sizden yardıma ihtiyacım olduğundan danışıyorum. Lütfen azda olsa çokta olsa yardımcı olun. Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum var ve daha fazlasınıda cevaplarsanız sevinirim. Bir hosting işine girmek istedim ve bir kaç arkadaşım bana RecellerClub'u önerdi. Ama ben bununla veya daha değişik uygulamalarla neler yapabilirim? İlla RecellerClub olması gerekmiyor. Türk ******* gibi firmalarla da anlaşma yapabilir miyim? Veya elimde ne olması gerekiyor bir hosting şirketi kurabilmem için? Sunucu makinesiyse söyleyin. VPS lazımsa söyleyin... gibi gibi. Maliyeti ne kadardır. Kazancı ne kadardır? Az çok biliyorum ama sizde bir anlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Sağ olun.