1 aydır uğraşıyorum bir türlü bloğa adsense ekleyemedim! saçmalık üstüne saçmalık.
-bloğa reklam ekledim 2 hafta geçti 2. onay gelmedi
-yeni gmail hesabı açtım, hem bloger üzerinden hemde youtube üzerinden iki başvuruyuda(1.onayı) kabul etmedi
-alan adı aldım bloğu wordpresse taşıdım bu kezde 1 gün olmadan adsense 2. onayı reddetti.
-yetmezmiş gibi bugünde,saçma bi hata çıktı adsensede, zira zaten youtube hesabımda reklam çıkıyor
"http://www.youtube.com/user/mutoukcom için yaptığınız başvuruyu inceledikten sonra, sizi İçerik için AdSense programına şu anda kabul edemeyeceğimizi belirledik. Bunun AdMob hesabınızı veya uygulamalarınızdaki reklam sunmayı etkilemeyeceğini unutmayın."
-ve reklamlarım kısmında tekrar başvurma alanı çıkıyor
-sitede bu kadar özgün içerik olmasına rağmen ve hepside indexlenmesine rağmen bi sonuç alamıyorum.
ben bu adsenseden ayda milyarlar kazanmayacağım, kazanmayacağım blog için bu kadar uğraşmam sinir bozucu. youtubede her videoda reklam gösterirken günde 3-5 kişinin ziyaret ettiği bloğa bi reklam alanı ekleyememek... bunları bırakıp yararlı işlerle uğraşmak daha mantıklı olacak.