-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lumia 520 marka cihazı Turkcell'den aldım, Turkcell'e garantisi devam ederken verdim yazılımsal sorunu vardı. 15 iş günü doldu gidiyorum biz sizi arayacağız Turkcell diyor. 36 iş günü oldu telefon hala gelmedi, ne de aradılar. Dava açmayı bile düşündüm ama ne yapacağımı şaşırdım. Ben şimdi burda ne yapayım?
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Hiç peşinde koşma servisin. sanırım max 30 iş günü kuralı var. Cihazın yenisini talep et, vermek ZORUNDALAR. Telefonda konuşacaksan sert konuş, bu işe yarayacaktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Hiç peşinde koşma servisin. sanırım max 30 iş günü kuralı var. Cihazın yenisini talep et, vermek ZORUNDALAR. Telefonda konuşacaksan sert konuş, bu işe yarayacaktır..
Bi arkadaş da para talebi isteyip telefonun parasını geri alabiliyorsun demişti varmı böyle birşey acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Lumia telefonlar nokianın modelidir gecen seneye kadar KVK bakıyordu ama şu anda çok karıştı kim neye baktığı belli değil. Nokia ve uzantıları gibi telefonlardan uzak durun derim
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bana teknosa para iadesi yapmisti sizde talep edin hediye ceki versinler
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Var kardeşim. Ben telefoncuyum. Hemen git servis fişinle tüketici haklarına telefonum servise gitti 20 iş gününü geçti de onlar gerisini halleder. Heyette sonuçlanınca sana kararı postayla gelir. Hesap numaranı iletir faturada kesilen tutarı iade alabilirsin. Sana ürünü verirlerse teslim alma 20 iş günü doldu de. Tüketici haklarına git hemen :) Çok para iadesi sağladık müşterilerimize bu konuda
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webster adlı üyeden alıntı
Var kardeşim. Ben telefoncuyum. Hemen git servis fişinle tüketici haklarına telefonum servise gitti 20 iş gününü geçti de onlar gerisini halleder. Heyette sonuçlanınca sana kararı postayla gelir. Hesap numaranı iletir faturada kesilen tutarı iade alabilirsin. Sana ürünü verirlerse teslim alma 20 iş günü doldu de. Tüketici haklarına git hemen :) Çok para iadesi sağladık müşterilerimize bu konuda
Hocam sorun şu ki faturayı arıyorum arıyorum bulamıyorum servis fişini bi bulsam nereye koyduğumu cidden bu iş artık moralimi bozmaya başladı benim
Sorun yokmuş, Servis fişi yerine Telefonun kutusu, imei numarası ve fişi yeterli oluyormuş rahatladım bi an gidip alırım servis faturasını :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Huseyin Kul adlı üyeden alıntı
Hocam sorun şu ki faturayı arıyorum arıyorum bulamıyorum servis fişini bi bulsam nereye koyduğumu cidden bu iş artık moralimi bozmaya başladı benim
Sorun yokmuş, Servis fişi yerine Telefonun kutusu, imei numarası ve fişi yeterli oluyormuş rahatladım bi an gidip alırım servis faturasını :)
Aynen kardeşşim için rahat olsun
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com