Vetch adlı üyeden alıntı

Google böyle şeyleri düşünmezki..

ama reklam gösteren youtube,facebook,twiter,adfly vb. reklam şirketlerinin çoğu düşünüyor. ne olursa olsun reklam gösteriyor. mesele hemen para kazanayım meselesi değil. meselebu kadar uğraştırması elbetteki hitim k ile ifade edilince adsense hemen kabul edilecektir. hiti k olan siteye herkes reklam vermek ister. ama yeni başlayanlar için inanılmaz derecede şevk kırıcı. mesela benim youtube kesinleşmiş gelirim 1.05 TL idi. bu sizin için bi anlam ifade etmeyebilir veya adfly 0.03$ lık bakiyem. ama yeni başlayan biri için emeklerin bir şekilde paraya dönüşmesi; daha doğrusu para kazanma duygusu insana şevk veriyor. ama bi taraftanda emek verilen bi bişeyden bi karşılık gelmemesi şevki kırıyor. hemde yavaş yavaş doğal hit(organik) gelmeye başlamışken. umarım yandex bu ülkede googleyi geçer ve herkese yayıncı olma imkanı sağlarda bundan kurtuluruz.

(zahmet edip okuduysanız bunudu okuyunda keyfiniz yerine gelsin)
Bugün yolda yürüyorum tahminen üniversiteli bi kız, arkadaşlarına bişey tarif ediyordu aynen şöyle bi cümle kurdu: "Yakınca yanan bi bişey" :D:D:D

PHA'nın işsiz yazarı (bloğu kapatınca kendimi işsiz kalmış gibi hissediyorum):rolleyes: