72Cix
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam merhabalar arkadaşlar istanbul okmeydanında oturuyorum ya iş arıyorum yaşım 17 site kurulumu felan ve bir çok şey daha biliyorum bilgisayar kullanmayı biliyorum Yardımcı olurmusunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Allah yardımcın olsun, işsiz kalmak çok zor. Evde huzurun olmaz, arkadaş ortamında, akrabaların yanında vs. İnşallah bulursun dostum güzel bir iş.
kişisel bloğ • tevfik.org
kodcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html+js+php öğren freelance calıs ayda minimum 350tl kazanırsın. kendini gelistirdikte kazancında artar. tabi ***da üyeligin varsa. yani ben zamanında freelance calıstıgımda ordan alıyodm isleri hep.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
kodcu adlı üyeden alıntı
html+js+php öğren freelance calıs ayda minimum 350tl kazanırsın. kendini gelistirdikte kazancında artar. tabi ***da üyeligin varsa. yani ben zamanında freelance calıstıgımda ordan alıyodm isleri hep.
Bunlar bu kadar basit olsa keşke öğrenmek ah ahh arakdaşın durumunday bende evde huzur yok cidden :( seni en iyi ben anlarim
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kasiyer olarak çalış tavsiyem migros ve karfur:) gibi zengin işi marketler iyi para veren yerlerdir. tam zamanlı 1200 e kadar kazanabilirsin. ama hemen tam zamanlı almazlar ilk 5-6 ay yarı zamanlı çalışıp 450-500 alırsın, sonra tam zamanlıya geçince mesailer ve diğer paralarla 1200 e kadar yolu var. olmadı askeri ücretle bimde tam zamanlı çalışırsın. olmadı çağrı merkezleri...........konfeksiyona kadar bu liste devam eder. kariyer.net,işkur siteleri ne güne duruyor hergün takip et oraları.
baktım ama uygun bi iş bulamadım ya :/ ama bu mantıkla hiç iş bulamazsın elin adamı doğudan geliyor, kadıköyde mısır satıp ayda 2000 kazanırken sen anca bakakalırsın. yani arkadaşım senin bi mesleğin yoksa iş seçme hakkında yok. alnının teriyle helal para kazanınca kimse sana niye burada çalışıyorsun demez.
17 yaşında olduğun halde 21 yaş yazıyor profilinde.