-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Film sitesi kurmayı planlıyordum bi arkadaşım beni çaydırdı korkuttu diyebiliriz . Lokasyonu yabancı olacak , bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır ? İllegal bir iş olduğunu biliyorum. Güvenli yollardan ücretli ip adresi değiştirme programı vs mi alsam acaba çok mu kuruntu yapıyorum . Film sitesi olanlar varsa aramızda bana bi yardımcı olabilirler mi acaba .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin gibi onlarca insan film & dizi sitesi açıyor veyahut açmaya kalkıyor ama süreçler bana kalırsa şöyle işliyor sen küçük bir film sitesine birşey yapmıyorlar ama şu var ki büyümeye kalktığınızda günlük hitiniz 4-5k hit alabiliyorsa bknz: DiziMag gibi bir siteler olunca yapımcılar size takılır ve o site mutlaka er yada geç kapatılır ve cezai mahkumiyete kadar gider :) açıp açmamak sizin keyfinize kalmış.
/FullStackDeveloper
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Günlük 4-5 k hit buna sebep olmaz. Türk filmi yada Türk dizisi koyunca telif hakkı mailleri gelmeye başlıyor. Bu zamana kadar yabancı filmlerde başıma hiç gelmedi. Dizimag i bildiğim kadarıyla baya bir kişiye kafa tuttular sonu o yüzden böyle oldu bazen söz dinlemek lazım sonuçta illegal birşey le uğraşıyoruz. Telif hakkı maili geldiğinde sileceksin ve fazla büyümeyeceksin tek kural bunlar.