Roots adlı üyeden alıntı

Senin gibi onlarca insan film & dizi sitesi açıyor veyahut açmaya kalkıyor ama süreçler bana kalırsa şöyle işliyor sen küçük bir film sitesine birşey yapmıyorlar ama şu var ki büyümeye kalktığınızda günlük hitiniz 4-5k hit alabiliyorsa bknz: DiziMag gibi bir siteler olunca yapımcılar size takılır ve o site mutlaka er yada geç kapatılır ve cezai mahkumiyete kadar gider :) açıp açmamak sizin keyfinize kalmış.


Öncelikle merhaba

Dizimag gibi bir siteyi 4 5 k hit ile örnek vermişsiniz , belirttiğiniz sitenin günlük değil o saatlik hitiydi. Onun haricinde dizimag'e birçok uyarı geldi , birçok tebligat gönderildi ancak umursamadılar. Daha sonrasında aylık ciddi paralar kazanmaya başlayınca xxk veya xxxk değerinde meblalardan bahsediyorum artık yabancıların bu dikkatini çekti ve olaya el koydular.

Gel gelelim film veya dizi sitesindeki sorunlara , Türk filmi veya Türk dizisi yayınlamadığınız sürece size telif haklarıyla ilgili mail gelmesi 1000'de 1 'dir. Siteniz günlük 50 100k 'yı bulduğunda sizlere mail gelir hep, sizde içeriğin linkini değiştirerek maile cevap verebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili profesyonel yardım isterseniz skype adresinizi iletmeniz durumunda görüşebiliriz.