Zula Oyundan bahsediyorsunuz anlaşılan ben KBT ye katıldım gerçekten güzel.Zevkli bir oyun ama pek aktif map yok bunun nedeni KBT'de olması.Map eksiği var ama olanlarda da geneli ölüm oynu kurduğu için standart 2-3 mapte oyun oynanıyor şu anda.Evet eksikler ve hataları var ama bildirdikçede güzelleştiriyorlar.Emin olun bana 1 haftada bildirimler sonucu 2-3 güncelleme geldi ve bildirdiklerimin hepsi olmasada bazıları giderildi.
Başlıca sorunlar ne mi?
-Silah atma veya yerden alma yok ama geleceğini tahmin ediyoruz.
-Silah çeşidi yok ama KBT'de olduğu için yavaş yavaş ekleniyor.
-Ölenlerin cesetleri kağıt gibi fırlıyor ama geçen gün girdiğimde eskisi kadar değildi yani azaltılmış.
-Silah sesleri çok yapmacık geliyor düzeltirler diye umuyoruz.

Oyun gerçekten çok güzel.Tabii bizim emek sever abilerimiz hileleri paylaşınca gene oyunun zevki kaçacaktır. Ama şu an KBT deneyen biri olarak gerçekten güzel efektler.Hele ki oda da takım seçim efekti mükemmel olmuş denediğim oyunlar arasında gördüğüm ilk bu tarz bir giriş ve çok hoşuma gitti.

Açık betaya geçtiğinde hep birlikte deneriz beyler bayanlar.Şuan KBT de kalabalık olmayınca çabuk sıkılıyorsun 2-3 kişiye karşı oynamaktan ama dolu oda oldumu tadından yenmiyor

Ek Olarak: bu arada galiba ilk türk yapımı oyun diye anlayan arkadaşlar var hayır fps online olarak yapılan ilk türk oyunu İKV ilk mmorpg diye biliyorum yanılıyor muyum?