bence site adresi yazmasaydnz düzenleyin derim biri alır sonra ekstra ücret ister falan olabilecek şeyler. ben pek .co olan site rastlamıyorum aramalarda googlede özellikle. Bence co yerine net olabilir biz olabilir baktım boşmuş daha tanınmış ve mantıklı olur diye dusunuyorum. Site kurmanız durumunda sizin için Aylık 100bin civarı tekil hit alan sitemden 1 aylık reklam alanı hediye edebilirim isterseniz. Memnun kalırsanız faydasını görürsenizde yardımcı olurum sonrasında. Hayırlısı olsun inşallah.

Ek Olarak: bence site adresi yazmasaydnz düzenleyin derim biri alır sonra ekstra ücret ister falan olabilecek şeyler. ben pek .co olan site rastlamıyorum aramalarda googlede özellikle. Bence co yerine net olabilir biz olabilir baktım boşmuş daha tanınmış ve mantıklı olur diye dusunuyorum. Site kurmanız durumunda sizin için Aylık 100bin civarı tekil hit alan sitemden 1 aylık reklam alanı hediye edebilirim isterseniz. Memnun kalırsanız faydasını görürsenizde yardımcı olurum sonrasında. Hayırlısı olsun inşallah.

Ek Olarak: Slogan bile olur mesela harnuppekmezi.biz Bu işte en iyi BİZ'iz gibi.

Ek Olarak: harnup-pekmezi.com ----------Müsait