lostyazilim
tr.link

Ücretsiz 10 Bin Kelimeli Spinner Sitesi !

11 Mesajlar 1.526 Okunma
acebozum
tr.link

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Merhabalar,
Yeni açmış olduğum bir web siteyi sizlere tanıtmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere Spinner bir makale girersiniz ve o makalenin içindeki eş anlamlı kelimeler bulunarak değiştirilir ve buna özgün yazı denilebilir en azından kopya içerikten %100 daha sağlıklı olduğunu söyleyebilirim.

Tabi bu bir sistem olduğu için şuanlık anlam bozuklukları olabilir ancak ileride anlam bozukluklarını gidererek daha profesyonel bir sistem geliştireceğim.

Web sitemizde api desteği mevcuttur 10.12.2014 tarihine kadar ücretsiz sunmayı düşünüyorum ondan sonra çok makul ücretlerle kullanıcılarımıza sunacağız ve herkesin alabileceği şekilde olacaktır.

Web sitemizde gün içinde İNGİLİZCE spinner sistemi aktif olup 16 bin eş anlamlı kelime bulunmaktadır türkçe kelime havuzunda ise 10 binden fazla kelime mevcuttur.

Web sitemize eklenti/plugin geliştirebilecekler özel mesajla haber verirse kendilerine sınırsız lisans verebilme şansımız olabilir..

Web Site Adresi : http://turkspinner.com/

Bağlantılar

Giriş Yap
Kayıt OL
Api
İletişim
Örnek Spin

wmaraci
reklam

SamedSEZGiN SamedSEZGiN Eski adı: Mirzaturumre Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
şu anda makaleyi neredeyse aynı kopyalamış hocam. inş daha fazla gelişir.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

Mirzaturumre adlı üyeden alıntı

şu anda makaleyi neredeyse aynı kopyalamış hocam. inş daha fazla gelişir.

Hocam makaleyi 2 kere spinlerseniz düzelir.

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
" 10.12.2014 tarihine kadar " kısmında ki " tarihine " kelimesini " 10.12.2014 evveliyatına kadar " Değiştirmesi hoşuma gitti aslında =)
Webbiu

kişi bu mesajı beğendi.

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

" 10.12.2014 tarihine kadar " kısmında ki " tarihine " kelimesini " 10.12.2014 evveliyatına kadar " Değiştirmesi hoşuma gitti aslında =)

Dediğim gibi ufak anlam bozuklukları olabilir bunlar için yakında kelimeler teker teker gözden geçirilerek yardımcı olunacaktır.
Konumuz günceldir.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Bence bu yöntem tamamen insanlara faydasız ve emek hırsızlığını teşvik amaçlı bir sistem. Sizde teşvik etmiş oluyorsunuz. Zaten ülkemizdeki, Türkçe bilgi eksikliği büyük bir konu. Benim inancıma göre, yapılan iyi bir şey değil. Bu nedenle, ben kimseye önermiyorum.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Bence bu yöntem tamamen insanlara faydasız ve emek hırsızlığını teşvik amaçlı bir sistem. Sizde teşvik etmiş oluyorsunuz. Zaten ülkemizdeki, Türkçe bilgi eksikliği büyük bir konu. Benim inancıma göre, yapılan iyi bir şey değil. Bu nedenle, ben kimseye önermiyorum.

Merhaba,
teşvik değildir paravan sitelerde kullanılabilen bir yöntemdir adamın sitesi %100 copy paste açıcağına spinleyip eklemesi sitesi açısından iyidir .

• Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
İnsanların kendi ana web sitelerindeki metinleri düzenleyerek yayınlayacağını belirtiyorsunuz yani? Peki biraz düz mantık yapar isek; bu durumda kendi paravan siteleri kendi ana sitelerine kelimelerde rakip olmayacak mı? Bu şekilde uygulamayı kim yapar? Fakat yine düz mantık ile kendi web sitesine rakip olmayı istemeyenler, makaleleri başka sitelerden çalacaklar maalesef. Biz buna hırsızlık diyoruz, bizim buralarda :)

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

İnsanların kendi ana web sitelerindeki metinleri düzenleyerek yayınlayacağını belirtiyorsunuz yani? Peki biraz düz mantık yapar isek; bu durumda kendi paravan siteleri kendi ana sitelerine kelimelerde rakip olmayacak mı? Bu şekilde uygulamayı kim yapar? Fakat yine düz mantık ile kendi web sitesine rakip olmayı istemeyenler, makaleleri başka sitelerden çalacaklar maalesef. Biz buna hırsızlık diyoruz, bizim buralarda :)

Bakın bu konu dünkü seocukları uğramazın lütfen daha dün seo nedir bilmeyenler bugün gelmiş ahkam kesiyorlar seo öğretiyorlar siz ilk önce insanlık kavramını öğrenin lütfen tartışma yaratmayın ve rica ediyorum yok oymuş yok buymuş yok şuymuş gibi ahıt verme aksi taktirde WM Aracı forum kuralları gereği 5. ve 6. kurallar gereği hakkınızda şikayet talebinde bulunacağım .

• Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Bakın lütfen, benim tartışma oluşturmaya çalıştığım yok. Bana insanlık kavramını öğrenin gibi bir kelime kullanıp hakaret ederek, ardından da sizi şikayet edeceğim demek nasıl bir yaklaşım? Benim sitenize desteğim yok ve bu tür web sitelerini onaylamıyorum dedim. Fakat, siz farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Eğer sizi üzdüysem, özür dilerim ama ben insanlık kavramını öğrenin gibi bir cümleyi hak etmiyorum. Lütfen, daha önce yazdığım yazıları okuyun ve baltalayıcı olmadığımı görünüz. Neyse, eğer bu insanlık kavramını kelimelerini kullanmasaydınız, bunları da yazmayacaktım. Kolay gelsin.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al