polloshermanos adlı üyeden alıntı

Doğrudur, alım gücü elbette önemli. Ancak şu şekilde bakılmalı. Bir sistem kuracak, bir şekilde paylaşımlar yapacaksınız. Normal bir blog görünümünü mü tercih edersiniz yoksa daha profesyonel görünen bu ve benzeri tasarımları mı? Yatırımcı gözüyle bakmanız gerek. Belki sitenize reklam alacaksınız, en kötü adsense reklamları yerleştireceksiniz?

Ben herhangi bir görüş belirtmiyorum. En iyisini siz bilirsiniz.

Sonuna kadar haklısınız doğrudur hocam.Ben uzun süredir tekrar bu işlere dönüyorum.Biraz daha profesyonellik katmak istedim sadece normal ücretsizlerlede yürütebilirimdim ama yapmadım.Biraz daha sağlam atayım dedim adımlarımı.Benim düşüncem cidden 85 tl nin bir temaya degil öğrenciye çok olduğunu anlatmaktı.

Ek Olarak:

KadirKC adlı üyeden alıntı

Yeni başladıysanız fazla gelebilir ancak baştan diyeyim temayı başkalarının beğenmesi çok önemli değil siz beğendiyseniz o site güzel gözünkür ve aldığınız tema sadece 1 sitede kullanılır bunuda unutmamanız gerekir.

Kararsız kalıyorum.Birazda etraftaki arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum.Böyle bir siteye girmek ister misiniz ? hoşunuza gider mi ?