lostyazilim

Sitem Hakkında Önerileriniz?

8 Mesajlar 945 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DeepWebTR DeepWebTR SMMM Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 69 / 203
  • Ticaret 32, (%100)

Merhaba arkadaşlar.Sitem hakkında sizlere sormak istediklerim var.İlk olarak;
Alexa ve diğer veriler hakkında düşüneleriniz neler? Durumum nasıl?

Ayrıca temamda düzeltmem gereken yerler var mı? Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum.Site adresim imzamdadır.Teşekkürler

*Alan adımı 8 Ağustos ta aldım,yeni sayılır yani.

wmaraci
reklam

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Deep Web hakkında bir site mi açtınız ? Deep Web Nedir ? adlı makalenizde "Bu siteye girmeyin" yazıyor ama siz bunun hakkında Türkiye çatısı altında forum bile açmışsınız. Aşağılama değil sakın yanlış anlamayın. Kötülemiyorum da. Sadece ne kadar çok şaşırdığımı yazarak belli edemiyorum o kadar.

Temanız için çok sade olduğunu söyleyebilirim. O istenilen karanlığı, derinliği yansıtamamış gibi. Bana göre. Onun dışında hala bir şey diyemiyorum.

Kolay gelsin.

• Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 69 / 203
  • Ticaret 32, (%100)

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

Deep Web hakkında bir site mi açtınız ? Deep Web Nedir ? adlı makalenizde "Bu siteye girmeyin" yazıyor ama siz bunun hakkında Türkiye çatısı altında forum bile açmışsınız. Aşağılama değil sakın yanlış anlamayın. Kötülemiyorum da. Sadece ne kadar çok şaşırdığımı yazarak belli edemiyorum o kadar.

Temanız için çok sade olduğunu söyleyebilirim. O istenilen karanlığı, derinliği yansıtamamış gibi. Bana göre. Onun dışında hala bir şey diyemiyorum.

Kolay gelsin.

Mesajınız için teşekkürler.Açıkçası konunun mantığı doğru anlaşılmıyor diye düşünüyorum.Deep Web sadece kapalı bir ağdır.Neden bu kadar efsaneleştirildi bunu anlamıyorum.
Deep Web de yer alan onion uzantılı siteler genelde illegal oldukları için,açıkçası girmeyin derken kendimi düşündüm.Yasal sıkıntıları düşünerek.
Dediğim gibi DW i efsanevi bir katman olarak değil,bir network olarak görüyorum.Bundan dolayı temam sade.
Tekrar, cevabınız için teşekkürler

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)

DeepWebTR adlı üyeden alıntı

Mesajınız için teşekkürler.Açıkçası konunun mantığı doğru anlaşılmıyor diye düşünüyorum.Deep Web sadece kapalı bir ağdır.Neden bu kadar efsaneleştirildi bunu anlamıyorum.
Deep Web de yer alan onion uzantılı siteler genelde illegal oldukları için,açıkçası girmeyin derken kendimi düşündüm.Yasal sıkıntıları düşünerek.
Dediğim gibi DW i efsanevi bir katman olarak değil,bir network olarak görüyorum.Bundan dolayı temam sade.
Tekrar, cevabınız için teşekkürler

Cok merak ediyorum su katman olayini cikaran akilliyi katman nedir abi :D sonucta illegal bir netwok tek ozelligi takip edilememesi. Ha birde giren oluyorMUS oyle diyorlar. :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 69 / 203
  • Ticaret 32, (%100)
Katman muhabbeti saçmalık.Ha şu var; Tor ile girilen ağa DW diyoruz.Bunun dışında farklı vekil sunucu ağları var.Yani katmandan daha çok odalar var diyebiliriz.Ve her odanın anahtarı farklı,farklı yazılımlar gerekiyor girmek için.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
katman 1: torrenttten film dizi indir
katman 2: eroin sat
katman 3: silah sat
katman 4: tecaavüz sonrasında öldürülen kızların videolarını paylaş

bu katmanlar böyle bişey mi?

serkanayaydin serkanayaydin Bilgi Paylaştıkça Güzel! Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Siteniz ve içeriğiniz güzel. alexa ülke sıralamasında gayet şuan iyisiniz. Türkiye sıralamasında gün geçtikçe ileriye doğru tırmanabilirsiniz. Sitenizin teması sade güzel. bir çok yerde bu temayı görmüştüm zaten. başarılar.

• Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 69 / 203
  • Ticaret 32, (%100)
Katman muhabbeti şu; Tor Browser ile girdiğiniz ağ 4. katman olarak gösterilir ve güvenlik olarak çok da iyi değildir.Bunun yanında farklı vpn yazılımları ve sistemlerle girilen (Buna örnek olarak Chaos vpn gösterilebilir) ağlar farklı katmanlardır.Konuda daha yeni bir makale yayınladık,blogumuza bakabilirsiniz.

Serkanayaydin; iyi dileklerin ve övgülerin için teşekkürler.Şimdilik yaptığımız tek şey özgün içerikler yayınlamak.Bakalım,zamanla daha iyi yerlere gelebiliriz sanırım.Teşekkürler

*Katman muhabbetine çok takılmamanızı öneririm.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al