Dünya çapında Clickbank gibi içerisinde çok ürün bulunduran ve çok kazandıran satış ortaklığı ağları varken, Türkiye’de kaliteli ve iyi kazandıran satış ortaklığı ağları sınırlıdır. Türkiye’de bu sektörün gün geçtikçe gelişmesi ise sevindirici haberdir. Aşağıdan En iyi Türk satış ortaklığı siteleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

En iyi Türk satış ortaklığı siteleri

Xticaret

Türkiye’nin en köklü ve en çok kazandıran satış ortaklığı firmalarından birisi olan xticaret ile satış ortaklığı yaparak para kazanabilirsiniz. Ürün pazarlamaya başlamak için başlangıçta tek seferlik 20 TL ödemeniz gerekiyor. Ardından ömür boyu her ürünü pazarlayabiliyorsunuz. Güvenilir bir firmadır, birçok kullanan ve ödeme alan kişi var tavsiye ederim.

Odaklıpazar

Odaklıpazar, Clickmerkez'in kapanmasıyla açılan yeni bir satış ortaklığı ağı. Ben önceden Clickmerkez kullanıyordum ama orası kapanınca ve oradaki ürünler Odaklıpazar'a geçince ben de Odaklıpazar'a geçtim. Şunu söylemeliyim ki Odaklıpazar, Clickmerkez'den daha profesyonel bir yapıya sahip. Clickmerkez'den çok memnundum ama Odaklıpazar'dan daha çok memnun olacağım gibi görünüyor. Size Odaklıpazar'ı kesinlikle tavsiye ederim.

AdTriplex

105 adet para kazanabileceğiniz satış ortaklığı programı ile en çok çeşitlilik sunan firmalardan birisi olan AdTriplex’in güvenilir bir firma olduğunu söyleyebiliriz. İnternetten olumsuz yorumlara rastlamadım. Bir sürü olumlu yorum var. Denemenizi tavsiye ederim.

Yukarıdaki seçenekler dışında da birçok site ile satış ortağı olarak çalışabilirsiniz(örneğin gittigidiyor). Ancak yukarıdaki siteler bu işi Türkiye’de en iyi yapan sitelerden sadece bazıları. Bazı siteler özel olarak satış ortaklığı vermektedir. Eğer aklınıza yatarsa o tür firmalarla da çalışabilirsiniz.

Yukarıdaki satış ortaklığı siteleri genellikle dijital ürünleri(e-kitap vb) içermektedir. Eğer aklınızda fiziksel ürünleri(bilgisayar, telefon vb.) pazarlamak gibi bir düşünce varsa zanox’a bir göz atmanızı tavsiye ederim. Ek olarak eğer yabancı dil biliyorsanız fiziksel ürünler için Amazon, dijital ürünler için ise Clickbank’i öneririm.

Satış ortaklığı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayarak makalemizi okuyabilirsiniz. Unutmayın, satış ortaklığı internetten para kazanmanın en doğru ve en kazançlı yollarından bir tanesidir. Yeni başlayanlar için kesinlikle satış ortaklığını tavsiye ederim.

Yazının orijinal adresi - http://www.paraicin.com/en-iyi-turk-satis-ortakligi-siteleri/