-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
şu anda makaleyi neredeyse aynı kopyalamış hocam. inş daha fazla gelişir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
" 10.12.2014 tarihine kadar " kısmında ki " tarihine " kelimesini " 10.12.2014 evveliyatına kadar " Değiştirmesi hoşuma gitti aslında =)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence bu yöntem tamamen insanlara faydasız ve emek hırsızlığını teşvik amaçlı bir sistem. Sizde teşvik etmiş oluyorsunuz. Zaten ülkemizdeki, Türkçe bilgi eksikliği büyük bir konu. Benim inancıma göre, yapılan iyi bir şey değil. Bu nedenle, ben kimseye önermiyorum.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanların kendi ana web sitelerindeki metinleri düzenleyerek yayınlayacağını belirtiyorsunuz yani? Peki biraz düz mantık yapar isek; bu durumda kendi paravan siteleri kendi ana sitelerine kelimelerde rakip olmayacak mı? Bu şekilde uygulamayı kim yapar? Fakat yine düz mantık ile kendi web sitesine rakip olmayı istemeyenler, makaleleri başka sitelerden çalacaklar maalesef. Biz buna hırsızlık diyoruz, bizim buralarda :)
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bakın lütfen, benim tartışma oluşturmaya çalıştığım yok. Bana insanlık kavramını öğrenin gibi bir kelime kullanıp hakaret ederek, ardından da sizi şikayet edeceğim demek nasıl bir yaklaşım? Benim sitenize desteğim yok ve bu tür web sitelerini onaylamıyorum dedim. Fakat, siz farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Eğer sizi üzdüysem, özür dilerim ama ben insanlık kavramını öğrenin gibi bir cümleyi hak etmiyorum. Lütfen, daha önce yazdığım yazıları okuyun ve baltalayıcı olmadığımı görünüz. Neyse, eğer bu insanlık kavramını kelimelerini kullanmasaydınız, bunları da yazmayacaktım. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.