lostyazilim
tr.link

Blogger Hesabım Tamamen Kapandi

19 Mesajlar 3.497 Okunma
acebozum
tr.link

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)

freesby adlı üyeden alıntı

Şu ana kadar uyarı gelmedi. Günlük 10k hit almaya başladım. Hani güzel gidiyor birden bir şey çıkarsa üzülürüm. :))

Yedek almaya başladım zaten. Sadece aklımda bir soru var. Ben domainimi de Google'dan aldım. Oldu ki banladılar. Ben de Wordpress'e geçmek istedim. Bu domaini nasıl kullanabilirim?

blogspot mu domain? anlamadım tam eğer normal domaini ordan aldıysan onun da paneli var diye biliyorum 2011 de bende öyle birşey yapmıştım tam hatırlamiyorum ama. bu arada icerik nedir hit cok iyi

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
googleasistan
webimgo

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)
twitterda blogger türkiye var bir girin sorun derim. @bloggerturkiye olması gerek.

freesby freesby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

WANTED adlı üyeden alıntı

blogspot mu domain? anlamadım tam eğer normal domaini ordan aldıysan onun da paneli var diye biliyorum 2011 de bende öyle birşey yapmıştım tam hatırlamiyorum ama. bu arada icerik nedir hit cok iyi

Cep telefonu üzerine. Jailbreak-Root-Apk vb şeyleri paylaşıyorum. Alan geniş. eskiden blogspottu. Domain satın aldım. Blogger üzerinden.

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Blogger'a güvenmemek ne alaka abicim adamlar politikalarında zaten diyor; adult, warez yada telif hakkı ihlali yapan şeyleri paylaşmayın diye. Yani paylaşınca ve şikayet olunca doğal olarak kapatmışlardır. Bir müsibet bin nasihattan iyidir işte bir daha yapmazsınız. Bu arada inşallah kurtarabilirsiniz siteyi mail falan atın bence

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

gokenim adlı üyeden alıntı

Blogger'a güvenmemek ne alaka abicim adamlar politikalarında zaten diyor; adult, warez yada telif hakkı ihlali yapan şeyleri paylaşmayın diye. Yani paylaşınca ve şikayet olunca doğal olarak kapatmışlardır. Bir müsibet bin nasihattan iyidir işte bir daha yapmazsınız. Bu arada inşallah kurtarabilirsiniz siteyi mail falan atın bence

Domain alınca da buna karışabilirler mi acaba?

MaximusTR MaximusTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Uygulama Geliştirme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 48 / 94
  • Ticaret 0, (%0)

Domain alınca da buna karışabilirler mi acaba?

Blogger alt yapısını kullandığınız için sitenizi silerler ancak domain sizin olmaya devam eder.

• Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

MaximusTR adlı üyeden alıntı

Blogger alt yapısını kullandığınız için sitenizi silerler ancak domain sizin olmaya devam eder.

Hocam bir soru soracağım. Ben blogger altyapısı üzerinden domain aldım. Yani anlayacağın her şey blogger üzerinden..

Site haritası oluştururken de sitemap.xml'nin çalışmadığını gördüm hiçbir webmastertools işlemedi.

sonra
xxx.net/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

Şeklinde ekledim, google webmastertools'dan site haritasını ve işlemi başarıyla bitirdi.

O zaman robot.txt dosyasına sitemap olarak http:/www.xxx.net/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500 şeklinde güncelleme yaparsam xxx.net/sitemap.xml yerine; bir sıkıntı çıkmaz sanırım değil mi?_

MaximusTR MaximusTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Uygulama Geliştirme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 48 / 94
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam bir soru soracağım. Ben blogger altyapısı üzerinden domain aldım. Yani anlayacağın her şey blogger üzerinden..

Site haritası oluştururken de sitemap.xml'nin çalışmadığını gördüm hiçbir webmastertools işlemedi.

sonra
xxx.net/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

Şeklinde ekledim, google webmastertools'dan site haritasını ve işlemi başarıyla bitirdi.

O zaman robot.txt dosyasına sitemap olarak http:/www.xxx.net/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500 şeklinde güncelleme yaparsam xxx.net/sitemap.xml yerine; bir sıkıntı çıkmaz sanırım değil mi?_

Blogger hakkında fazla bilgim olmadığı için size yardımcı olamayacağım.

blogcuSy blogcuSy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 19 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
arkadaşlar bir kere L1G TV yazısında dmca şikayeti geldi ve şikayete tıkladığımda paylaşımların kaldırıldı dedi.Otomatik kendisi kaldırıyor yani.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al