-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deep Web hakkında bir site mi açtınız ? Deep Web Nedir ? adlı makalenizde "Bu siteye girmeyin" yazıyor ama siz bunun hakkında Türkiye çatısı altında forum bile açmışsınız. Aşağılama değil sakın yanlış anlamayın. Kötülemiyorum da. Sadece ne kadar çok şaşırdığımı yazarak belli edemiyorum o kadar.
Temanız için çok sade olduğunu söyleyebilirim. O istenilen karanlığı, derinliği yansıtamamış gibi. Bana göre. Onun dışında hala bir şey diyemiyorum.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Katman muhabbeti saçmalık.Ha şu var; Tor ile girilen ağa DW diyoruz.Bunun dışında farklı vekil sunucu ağları var.Yani katmandan daha çok odalar var diyebiliriz.Ve her odanın anahtarı farklı,farklı yazılımlar gerekiyor girmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
katman 1: torrenttten film dizi indir
katman 2: eroin sat
katman 3: silah sat
katman 4: tecaavüz sonrasında öldürülen kızların videolarını paylaş
bu katmanlar böyle bişey mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz ve içeriğiniz güzel. alexa ülke sıralamasında gayet şuan iyisiniz. Türkiye sıralamasında gün geçtikçe ileriye doğru tırmanabilirsiniz. Sitenizin teması sade güzel. bir çok yerde bu temayı görmüştüm zaten. başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Katman muhabbeti şu; Tor Browser ile girdiğiniz ağ 4. katman olarak gösterilir ve güvenlik olarak çok da iyi değildir.Bunun yanında farklı vpn yazılımları ve sistemlerle girilen (Buna örnek olarak Chaos vpn gösterilebilir) ağlar farklı katmanlardır.Konuda daha yeni bir makale yayınladık,blogumuza bakabilirsiniz.
Serkanayaydin; iyi dileklerin ve övgülerin için teşekkürler.Şimdilik yaptığımız tek şey özgün içerikler yayınlamak.Bakalım,zamanla daha iyi yerlere gelebiliriz sanırım.Teşekkürler
*Katman muhabbetine çok takılmamanızı öneririm.