yakupqqq adlı üyeden alıntı

ileri derecede dini bilginiz yoksa lütfen projeye başlamayın yarar sağlayayım derken zarar edersiniz. herşey para değildir bunun dini mesuliyetide var.

Dini ilmim Cok Yüksek Seviyede Osmanlica - Arabca - Farsca el yazmasi kitaplardan özel bilgiler özel tefsirler özel aciklamalar cikaracam...zaten ben bu isi para icin yapmicam ..aslinda adsense gelirini daha özel bir sekilde kullancagim...

adsenseden gelen reklam gelirlerini Facebook sayfasinda ki kullanicalarimizla kararlastirip...oturdugu mahalle köy yada kasaba gercekten muhtac ihtiyac sahibi ailelere onlar araciligiyla bu insanlari ögrenip kazanclari her ay yada 2 ayda bir o insanlara gönderip yardimci olmak ...bu yüzden maddi bir kaygimiz yok...

ayrica projemizde daha özel seyler var...Ben Almanyda yasiyorum yeteri derecede almanca ingilizce ve fransizc var ...suan facebook sayfamiz acik ayetlernet olarak ...instagramdan ve diger kaynaklardan yabanci kisilere ingiliz alman rus polen ddanimarkali isvecli insanlara bazen kuran ayet hadis cevrimlerini ingilzce almanca frnsizca olarak tercüme ediyoruz...yani projemiz genis kapsamli kesinlikle islam KURAN ve maneviyati para kazanmak icin kullanmayiz kullanmicazda...onun icin adsense ve diger gelirlerimiz olursa gercekten muhtac olan kisilere bizim kanalimizla ulastirilacak bunuda facebook ve sayfamizdaki üyelerimizin yardimiyla bizzat kendilerine göndererek yapcaz..projemmiz kisaca bu sekilde olcak...kesinlikle baska sayfalardan kopyala yapistir tarzi seyler düsünmüyoruz...özel kendi kitaplarimizdan bizzat kendimiz yazcaz...bu isi Esim ve ben birlikte yapcaz...amac hem bos vakitlerimizi degerlendirmek hem elimizdeki imkanlari kullanarak gercekten yardima muhtac insanlari tanimak ...adsense sorunca siz kazanc kapisi olarak kullanmak istiyoruz anladiniz..öyle bir seye ihtiyacimiz yok ...

gecenlerde konyadaki madende gördügümüz amcanin ayakkabilarini bir adsense hesabindan gelen parayla alabiliriz..misal ...tabiki o amcayi televizyonlardan görmesek bizim hicbir zaman haberimiz olmicak...onun icin sosyal medya ve sitede belirli bir kitleye ulastigimizda böyle bir duyuru yapinca gercekten muhtac olan insanlara cevresinde gercek muhtac olan insanlara ulasmak amacimiz..ha reklam geliri olmasa bile kendi elimizdeki imkanlarla yapmaya calisiriz.